reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

jak sie dolacza sygnatura to znaczy jak to jest ze np ninonka ma dokladnie ile dni pozostalo do porodu i ktory jest to dzien ciazy:tak:
_oli_ musisz sobie stworzyć suwaczek na jakiejs stronie (jest ich duzo np. suwaczek.pl lub poprostu jak podoba ci sie suwaczek ktorejs dziewczyny to kliknij na nim i otworzy cie sie stronka gdzie bedziesz mogla zrobic sobie swoj po podaniu daty OM lub daty porodu) i utworzony link do suwaczka wklejasz w ustawieniach w sygnaturze. Powodzenia :-)

reklama
witajcie
ja tylko melduje ze zyjemy, oboje...
wyszlismy ze szpitala
nie obeszło sie bez operacji:-(
rozciachali pół brzucha i wycieli guza, podczas badania sródoperacyjnego okazał sie łagodny więc zaszyli mnie i walczylam zeby wrócić do domu w dwupaku,
teraz bedziemy do siebie dochodzic, brzusio rośnie, rana sie goi ale ja nadal sie boje:-(

prosze trzymajcie kciuki
pozdrawiam serdecznie

Trzymam kciuki takze i ja tak mocno , dbaj o siebie i malenstwo

Kroptusia bardzo sie ciesze ze czujesz sie juz lepiej ,Ty takze odpoczywaj
Mama Sowka jestesmy z Toba ..........:tak:i trzymam kciuki

Mama Sówka daj znać po USG - trzymam kciuki, żeby okazało się, że wszystko w porządku
karola322 trzymam kciuki za USG :-)
naftanalek przy takich bólach i mdłościach nie dziwię się, że brak ci cierpliwości. Oby szybko minęły.
oli tu też możesz sobie poczytać o wstawianiu suwaczków https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-78/
syla ale przeżycia :-( Dobrze, że wszystko się udało, a teraz szybkiego powrotu do zdrowia życzę :-)
kroptusia super czytać takie pozytywne posty od ciebie :-)
karotka współczuję awanturki od rana, my mieliśmy wczoraj o jajka ;-) Ale przyznaję, że też z mojej winy. A m z pierogami na śniadanie, to chyba tobie zachcianek ciążowych pozazdrościł :-D
Idę do mamy na obiadek, a później może dziecko na spacer wyprowadzę ;-), bo wreszcie i zdrowie i pogoda są sprzyjające :-)

Witajcie dziewczyny

Niestety muszę się wypisać z wątku przyszłych mam na wrzesień 2009 r.
Moja ciąża obumarła i trzeba było ją usunąć:-(.
Życzę Wam wspaniałych dzieciątek i dużo zdrówka.
Pa Pa

Witajcie dziewczyny

Niestety muszę się wypisać z wątku przyszłych mam na wrzesień 2009 r.
Moja ciąża obumarła i trzeba było ją usunąć:-(.
Życzę Wam wspaniałych dzieciątek i dużo zdrówka.
Pa Pa

Bardzo bardzo mi przykro , wiem przez co przechodzisz , trzymaj sie cieplutko i dbaj teraz o siebie , to bardzo wazne po poronieniu ,
I zobaczysz ze za jakis czas wszysto bedzie OK i znow bedziesz myslala o fasolce
I zagladaj do nas czasem , jestesmy tu dla Ciebie i u nas zawsze mozesz sie wygadac jak nie bedziesz miala komu
Trzymaj sie cieplutko ........

Witajcie dziewczyny Moja ciąża obumarła i trzeba było ją usunąć:-(.

Niezmiernie nam przykro, ze Cie to spotkalo:-(Zobaczysz wkrotce dolaczysz do przyszlych mam, nie zalamuj sie!!! My jestesmy z Toba!!!calineczka76 ma racje zawsze mozesz do nas wpasc sie wygadac, trzymaj sie cieplutko !!!!!

reklama
Do góry