reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Syla28! Bardzo się ciesze, że guz okazał się łagodny i dochodzicie do siebie po operacji :-)
Dbaj o siebie i Maleństwo:tak: Trzymam za Was mocno kciuki i powtarzam za wszystkimi wrześnióweczkami jak mantre: "Nasze forum jest szczęśliwe" ;-) Będzie dobrze!!!:happy:

reklama
Dzien Dobry Dziewczynki :))Wpadlam do Was poniewaz od 2 dni ustaly skurcze, dzwonilam do gina i powiedzial ze w duzej mierze jest to wynik ze nie chodze do pracy (stres, przemeczenie i wysilek mialam - praca dosc stresujaca bo jestem prawa reka kwestora na uwr i zajmuje sie umowami wiec codziennie stycznosc z banda szalejacych hien ktorym umowy oddaje niepodpisane z uwagi na bledy:))...W domu troche polegiwalam, podczytywalam, lekarz pozwolil sie krzatac i robic mini drobne czynnosci...W sumie wszystkim zajmuje sie M choc pracuje teraz od 6-20 wiec cieeeeeezko ma bidulek, ja tylko gotuje szybkie obiadki i mala odporowadze....Mama Sowka - trzymam mocno kciuki, domyslam sie co przezywasz ale trzeba wieerzyc ze bedzie dobrze, rozumiem Cie bo sama mialam mnostwo przejsc...Trzeba wierzyc i trzymam kciukiReniferku - co to za bzdurki piszesz ze niedlugo sie cos spitrasi, tylko po nosie Ci dac :))syla28 - to suuuuuper czekalam na wiesci od Ciebie kochana, u nas tez sie troszku dzialo, ja bylam w szpitalu chwile dzis Mama Sowka...ale wszystkie dzielnie walczymy - musi byc dobrze!! Za Ciebie Sloneczko trzymam mocno kciuki :))_oli_ - hihihi ja wstaje i od razu wlaczam BB troche leze troche sie krzatam ale ciagle podczytuje M tylko dzwoni czy odpoczywam a ja ze taaaaaaaaaaaaaaaak i to super rozwalona na wygodnym siedzeniu przed BB :D

Dziewczyny naprawde uwazam ze nasze forum jeszcz szczesliwe bo weszlam ostatnio na pazdziowki i tam tekst ze nad forum wisza czarne chmury :(( i cofnelam sie pare stron wczesniej a tam w sumie w 1 czasie trzy dziewczyny napisaly o stratach - w 1 dzien :(( w tym jedna moja b. bliska kobitka z BB ktorej kibicowalam od dnia gdy jej sie spozniala @ tak strasznie sie bala o kruszyne i liczyla kazdy dzien..Niom ale u nas musimy sie trzymac w kupie wspierac i oby do wrzesnia kochane, pogoda sie robi, slonko wychodzi musi byc dobrze

Witam,
u mnie ciagle nie widac wiosny..
syla28 trzymaj sie najgorsze juz za Toba, trzymamy za Ciebie kciuki
Kroptusia super wiadomosc ze juz u Ciebie lepiej
co do witami to moja gina tez nie ejst zwolenniczka i mowi ze skoro wyniki ok to nie ma potrzeby i tylko kwas foliowy biore, a no i dlalej do kolejnej wizyty luteine
milego dnia!!!

Kroptusia swietne wiesci, super ze skurcze ustaly, oby tak dalej:-) Jestes w domku ale i tak odpoczywaj i ograniczaj swoje obowiazki do minimum;-)Ja w poludnie czasem jestem taka spiaca ale nie ide spac, bo wole BB:-pOczy same sie zamykaja a czytam te posty i czytam hehe:-D:-D:-D

Jejku, tych postów faktycznie dużo :-) A wystarczy tylko iść spać i wstać rano i...już jest zajęcie na dłuższą chwilę.
Kroptusia to super,że u ciebie już lepiej, tak trzymaj. ;-)

Ja nie mam najlepszego humoru dzisiaj (mimo że mam słoneczko za oknem),ledwo wstałam,już się pokłociłam z moim m,i w rezultacie ja siedze na BB,a on śpi (albo udaje). Zrobił mi awanturę,bo powiedziałam,że pierogi na śniadanie to nie jest najlepszy pomysł :wściekła/y:Czasami psychicznie przez niego leżę...Wydaje się jakby go zupełnie nie obchodziło,że jestem w ciąży; robi mi awantury,że ja do pracy nie chodzę,że łóżko jest źle pościelone, a jak zaczynam płakać (no niestety,bardzo się to u mnie nasiliło...u was też?),to drze się jeszcze bardziej. I ja z tym człowiekiem mam brać ślub. :no: Wrrrrr....na pocieszenie mam Kinder Bueno :-)

Kroptusia widzisz musisz sie oszczędzać i oby do wrzesnia....:-)
Syla... Nasze forum szcesliwe wsztystko bedzie dobrze z Toba i maleństwem, niech teraz rodzinka cie rozpieszcza i dobrze się opiekują:-)
...a my własnie sniadanko wcinamy i juz myslami jestem na badaniach...dziś o 14.30 znów zobacze moja kruszynkę:-D:-D:-D
Milego dnia dziewczynki:-D

reklama
Do góry