reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
mi sie sprawdzilo bo urodzilam coreczke ale mialam przeczucia...teraz wychodzi ze tez corcia ale mi sie wydaje ze bedzie synek .... I ciekawe jakie to zastosowanie do kochania sie przed czy w dniu owu bo u nas bylo 1 przytulanko chyba wlasnie dokladnie w owu przed wcale i po wcale...1 w mc calym niby powinien byc chlopak choc roznie jest hihi

Ja ostatnio zaszłam na przełomie miesięcy, więc nie wiem czy się sprawdziło. Teraz wychodzi dziewczynka :-) ale kiedyś w innym podobnym wychodził chłopiec ;-)
U mnie obiad będzie gdzieś ok. 17, bo śniadanie było o 12 :rofl2: Synek dał pospać starym ;-) I nawet sanki mamy już zaliczone :-)
Też mam dzisiaj dużo do zrobienia na kompie na jutro - tak to jest, jak odkłada się na ostatnią chwilę :zawstydzona/y:

Jowita doskonale cię rozumiem - też mam mieszane uczucia. Niby ciąża była planowana, ale jak stała się faktem, to trochę się wystraszyłam. Tak już mam dobrze :-p A teraz wszystko od nowa. Ale damy radę :tak:

Ostatnia edycja:
pożartujmy:

Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?

w pierwszym przypadku sprawdziło mi się i urodziłam chłopca- teraz też wychodzi synek! :tak:

Wychodzi mi dziewczynka! Chociaz wogole nie mam ochoty na slodkie, to niby chlopiec;-)Ciekawe. Moj maz ma 2 braci i zadnej siostry (wiec raczej chlopiec), jego ojciec ma brata i siostre (tu znowu szanse wyrownane).

podobnie jak niektore z was u mnei fakt jeszcze dokonanym nie jest bo jutro zrobie test...mam 3 dni do okresu a cycki wieksze mam wrażenie o jeden rozmiar
ale podobnie jak Jowita 30 mam bardoz miesznae uczucia ,w tym tyg podpisujew kolena umowę oczywista do końca nie wiem jakiego mies tzn czy do końca wakacji czy do czerwca ale mam w tej szkole nędzne godizny,chociaz szykuje się od wrzesnia moze poł etatu moze wiecej a była by to we wrześniu juz 3 umowa czyli powinna byc już na stale a tak klops roboty mam tylko na zastepstwa zero persepktyw a mężą mam owszem kochnego ale on by już jak urodzę chcial by bylo dizecko ale i bym do pracy poszla bo kasa potrzebna-takie mam wrazenia po popprzedniej ciąży gdize pracy szukalam jeden rok.... a jeden rok z dizeckiem czyli 2 lta w domu miałam taka deprechę że szok.Praca to jednak czlowiek umaplowany ubrany wie że idzie robić to co potrafi a w domu widzialam kroczki dizecka slyszlama pierwsze slowa ale mialam presję,kiedy pójdę od pracy a teściowa ktora w ogóle nie pracowala pytala mnie przy każdej okazji kiedy wracam do pracy...zatem dwie strony medalu....zarowno u mlodych mam jak i u kolejnych-dobry czas na idzecko to ten jaki Bozia wyznaczy bo macierzyństwko to dar :)))

sajonara : Ze strony mojej matki rodziły się same dziewczynki mam tylko jednego brata ciotecznego, a z kolei mój M ma troje rodzeństwa i każdy chłopak.
Jestem ciekawska, no ale wszystko z czasem.;-)

ja tymzabawowym linkom wierzę bo mi i moim siostrom sie psrawdziły
no u mnie a 3 siostry u mego meża 2 siosty a ja mam syna siostra ma synka tak więc to żadne geny ja wierze że płec zależna jest od dnia zapłodnieina przed lub po owulacji...

do kroptusi..
a tebn test ktory zrobiłaś przed okrsem to ile dni i czy ten pierwszy co pokazał ci bladą drugą kreską byl z porannego moczu????
ja mam jakiś ślinotok...

reklama
Dobrej Nocki dziewczynki ja już nie szaleję trochę się uspokoiłam.
Mnie dobiło toże nie mogę polecieć do lekarza. W Szkocji coprawda są nasi przyjaciele ale tak samo jak i my albo starają się albo są w ciąży, więc ciężko się radzić. Przed zaciężęniem mówiłam "co ma być to będzie" teraz już by mi to przez gardło nie przeszło bo jest inaczej. My przecież nie chcemy żeby było co ma być. My chcemy żeby było wszystko dobrze z naszymi fasolkami i koniec kropka!!!!

Dobrej spokojnej i przespanej nocki kochane!!!!

Do góry