reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
szyszunka....zapraszamy:-) oj to jeszcze poczekasz na wizytę.....23 to 2 tygodnie ale szybko zleci.....i będzie ładnie wszystko widać
ja też mam córcię aniołka tylko troszkę młodszą. Mam cichą nadzieję że następne też grzeczne będzie bo jak nie to
Reniferku. no to gratki za ładne kreseczki
jagolek a jaki duży ten Twój as:-):-):-)....no dasza radę dasz....nie da rady inaczej...musi dobrze być
ja też mam córcię aniołka tylko troszkę młodszą. Mam cichą nadzieję że następne też grzeczne będzie bo jak nie to
Reniferku. no to gratki za ładne kreseczki
jagolek a jaki duży ten Twój as:-):-):-)....no dasza radę dasz....nie da rady inaczej...musi dobrze być
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
jagolek....no ślepota mnie ogarnęła:-):-):-):-) teraz już widzę
Córeczka ma 2 lata i prawie 4 miesiące... ma bardzo dobre serduszko i ogólnie jest wrażliwa, ale potrafi też porządnie narozrabiać Szczerze mówiąc nie zamiemiłąbym tego nigdy... przynajmniej wiem ,że mam dziecko w domu
no to u mnie az 6 :-(ale tak dlugo nic sie nie udawalo a dwa cora chorowala wiec szpitale ciagle kroplowki, inhalacje, zabiegi do tego brak ciazy i brak stres wariatkowo ... w koncu sie uspokoilo mala od roku odpukac tylko na jednym leku stabilizujacym i zdrowa...no i teraz malenstwo...ale sa plusy jak sie maluszek urodzi mala akurat skonczy 6 latek i bedzie mi pomagac juz sie nie moze doczekac caluje mnie w brzuszek i mowi ze bedzie robic wszystko poza wynoszeniem smierdzacych kup:-)post ptaszyno- zazdroszczę ci trochę takiej małej przerwy między bobasami, Będa miały dobry kontakt... u nas bedzie aż 3 lata,
rezeda
Fanka BB :)
Ja dziś strasznie senna jestem, umówiłam się na jutro na 1. wizytę i już się nie mogę doczekać :-) Za tydzień wizyta u dentysty bo mnie straaaaaaaaasznie ząb boli.
mnie też czeka wizyta u dentysty ale nie wiem, czy nie zaczekam do 2 trymestru, żeby się bezpiecznie znieczulić... chyba jestem za dużym tchórzem, żeby bez znieczulenia pójść...a 1,5 miesiąca to chyba ząb jeszcze wytrzyma...póki sam nie boli:-(
Alex91
wrześniowa mama 2009
Właśnie wróciłam od gina. ciąża jest potwierdzona. Za dwa tygodnie na badania, a 25 lutego idę na usg. Jestem cała w skowronkach.:-)
reklama
sajonara
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny!
Dzisiaj w nocy mialam okropny sen. Pewnie sie domyslicie jaki. Nawet nie chce go opisywac. Pewnie wariuje juz przed wizyta u gina w srode. Mam nadzieje, ze zobacze chociaz cos, bo inaczej oszaleje. Ale ja zawsze sie przejmowalam 10 razy wiecej niz inni.
Dzisiaj znowu obudzilam sie o 4 rano i koniec, troche pozniej niby drzemalam, ale i tak szef (i nie tylko) mnie w pracy po raz kolejny pytal (w zeszlym tygodniu tez!), co ja mam takie zmeczone oczy. Tlumacze sie przeziebieniem, ale ile mozna?!Mysle, ze musze miec niskie ciesnienie, no i ze on cos podejrzewa. A ja mam jeszcze poltora miesiaca wytrzymac! Na szczescie on jedzie na poczatku lutego na urlop. Macie moze cos na otwarcie oczu? Nawet jak nie czuje sie zmeczona to mam "przymulone" spojrzenie.
Dziwne, ze zawsze przez jakies stresy mialam problemy z zasypianiem, a teraz spie jak dzidzia o 21 a budze sie kilka razy w nocy i wstaje wczesnie rano.
A co do objawow to zapominialam napisac, ze bolala/ boli od czasu do czasu mnie glowa. Moze to od tego kataru? No i dzisiaj mialam po poludniu lekkie mdlosci i od rana bol podbrzusza, ale nie wiem, czy to przez biegunke. U mnie to uczucie jest normalne przed okresem, wiec chyba nie musze sie martwic. Zapytam w srode gina.
Pozdrawiam!
Dzisiaj w nocy mialam okropny sen. Pewnie sie domyslicie jaki. Nawet nie chce go opisywac. Pewnie wariuje juz przed wizyta u gina w srode. Mam nadzieje, ze zobacze chociaz cos, bo inaczej oszaleje. Ale ja zawsze sie przejmowalam 10 razy wiecej niz inni.
Dzisiaj znowu obudzilam sie o 4 rano i koniec, troche pozniej niby drzemalam, ale i tak szef (i nie tylko) mnie w pracy po raz kolejny pytal (w zeszlym tygodniu tez!), co ja mam takie zmeczone oczy. Tlumacze sie przeziebieniem, ale ile mozna?!Mysle, ze musze miec niskie ciesnienie, no i ze on cos podejrzewa. A ja mam jeszcze poltora miesiaca wytrzymac! Na szczescie on jedzie na poczatku lutego na urlop. Macie moze cos na otwarcie oczu? Nawet jak nie czuje sie zmeczona to mam "przymulone" spojrzenie.
Dziwne, ze zawsze przez jakies stresy mialam problemy z zasypianiem, a teraz spie jak dzidzia o 21 a budze sie kilka razy w nocy i wstaje wczesnie rano.
A co do objawow to zapominialam napisac, ze bolala/ boli od czasu do czasu mnie glowa. Moze to od tego kataru? No i dzisiaj mialam po poludniu lekkie mdlosci i od rana bol podbrzusza, ale nie wiem, czy to przez biegunke. U mnie to uczucie jest normalne przed okresem, wiec chyba nie musze sie martwic. Zapytam w srode gina.
Pozdrawiam!