reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Witam wieczornie, o matko nie bylo mnie od poludnia i nadarobic nie moge..
poczytalam tak z grubsza, ale cytatow by mi nei starczylo wiec ogolnei odpowiem
przede wszystkim Kroptusia pozytywne myslenie i tak jak wszystkie babki ci to pisza i ja sie do tego przyklejam, bedzie dobrze jestesmy z Toba!!:tak:
Truskawki tez za mna zaczynaja dreprac, ale bardziej chce mi sie arbuza..
narazie zadowalam sie sledzikami..
Narazie tez wykancam balsamy, ale chyab skusze sie an dniach na ta oliwke penatena dla mam co kumpela mi polca..
Kurczaki moze kotras mi wkleic o co chodzi z wrozba bo mi umknelo wczesnie i tylko widze ze cos robic i nie wiem co :zawstydzona/y:

Karola 322 mnie też ostatnio strasznie boli głowa, ale to strasznie. Biorę apap chociaż nie do końca jestem przekonana czy można, ale chyba tak. Wydaje mi się że przy pierwszej ciąży brałam. Zresztą będę w czwartek u lekarza to się zapytam. Niestety bóle głowy strasznie mnie dobijają.

Dziewczyny, apap można na 100%. Uratował mnie od gorączki wysokiej. Można jeść 4 tabletki na dobę jeśli db pamiętam co wtedy mi gin mówił.

Truskawki są w carrefourze ;-) Dziś widziałam. Ale drogie, ponad 6 zł za 250 g, a 12 z hakiem za 500 g. Za mną jakiś czas temu chodziły truskawki i wtedy je nabyłam i pożarłam :sorry: Za mną dziś chodziły chrupki orzechowe. :zawstydzona/y:

Za mną również chodzi arbuz, to mój ulubiony owoc:tak:
Jak będę miała wolne to pojadę do sklepu i napewno kupię, o ile będą oczywiście.
A teraz idę już spać bo od jutra do pracy 4 dni a później 4 dni wolne:-)

ojej od 17 nie byłam na necie i nadrobić ciężko tak się rozpisałyście ;-)

Oli ja już sprawdzałam na tym kalkulatorze. Wg niego jestem w 11tyg i 5 dniu ciązy (ostatnią @ miałam 19.12.), ale wg lekarza podczas ostatniej wizyty fasolka była o ok 1,5 tyg. młodsza. Jutro będę miała wizytę więc się dokładnie dowiem :-).

Kroptusia - dbaj o siebie. Wierzymy, że wszystko bedzie dobrze i życzymy tego z całego serca:tak:.

Dobrej nocy Kobietki!

Witam o poranku !

_inka : pochwal sie po powrocie - z pewnoscia bedziesz miala przynajmniej jedno zdjatko ;o)
Kroptusia : mam nadzieje ze przespalas nocke spokojnie i czujesz sie lepiej.Staraj sie prosze nie denerwowac i martwic zbyt duzo - to moze denerwoac Maluszka :o) - jestem swiecie przekonana ze wszytsko bedzie dobrze :o)

Milego dzionka Wam wszytskim

reklama
Z pewnoscia nie raz juz slyszalyscie tysiac porad w temacie co nam wolno a co nie. Napiszcie prosze o tych sensownych zakazach i rowniez o tych abstrakcyjnych :o)
Pierwszym co uslyszalam od znajomych ;o) bylo :
-nie wysiaduj w wannie
-nie jedz surowego miesa
Niestety nikt nie potrafil mi odpowiedziec na pytanie "Dlaczego?".
Moze wie ktoras z Was ???

Do góry