O
onka
Gość
ninonka dziękuje za ciepłe słowa:-):-). rozwalili mi pół łazienki i do poniedziałku nie mam wody a w poniedziałek przychodzą i będą kończyć wymianę rur. musiałam dzisiaj posprzątać ale robiłam to na raty bo bardzo boli mnie głowa od wczoraj:--( a od 16 marca będzie generalny remont łazienki a w lipcu też będziemy się męczyć z małym remontem bo planujemy zrobić słodziutki pokoik dla dzidziusia:-) jeszcze teraz nie chcemy żeby nie zapeszyć. więc niunia będziemy razem zmagać się z remontem ale wtedy mama też już pomoże bo będzie połowa 7 miesiąca i pewnie będę wtedy już duuuuuuża :-):-):-):-):-):-):-)
nie ma za co karola :-) współczuje Ci bo wiem jak to jest nie mieć przez kilka dni łazienki, ja kiedyś też tak mialam to chodziłam do babci do mieszkania się kąpać przez około 1,5 tygodnia, i to na drugi koniec miasta ufff ale jakoś człowiek musiał to przeżyć
z tym pokoikiem to niestety mamy tak małe mieszkanie że nie możemy pozwolić sobie fizycznie na zrobienie pokoiku dla maleństwa, jak narazie będzie musiało mieć swój ciasny ale własny ;-)kącik w naszym większym pokoju. A co do remontu w licpcu to napewno będziemy wielkie, a ja jeszcze bronie się w II połowie lipca, więc mam nadzieje, że nie obleją kobiety ciężarnej... heheheh:-)
Pozdrawiam :-)