reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

OJEJ Mama Sówka, ściskam mocno kciuki! a jeszcze mocniej Cibie!!! :sorry2:
wszystko bedzie dobrze!

kobitki, moze przez weekend Was nadrobie z czytaniem, bo narazie latam jak szalona i załatwiam rózne sprawy,...

reklama
Ja dzisiaj mam usg genetyczne, trzymajcie kciuki. Wczoraj z kłujących bólów brzucha zwijałam się a nic nie można na to poradzić bo leki nie pomagają:(

Mama Sówka też mocno trzymam kciuki :-)

A ja sobie zapomniałam,że luty ma 28 dni :-D i w tym układzie usg mam za 3 dni,a nie za tydzień jak myślałam. Teraz idę zrobić sobie to nieszczęsne TSH i siusiu oddać....bo się tak do tego zbierałam,że dramat. Mam nadzieję,że będzie wszystko ok.
Wszystkim wam życzę miłego dnia.:-)

Mama Sówka

jak pisza dziewczyny trzeba byc dobrej mysli i cierpliwie czekac...Lekarze lubia panikowac i straszyc na zapas, nie raz juz tak tu bylo ze ktoras miala plamienia czy bole i ze to zle i niewiadomo co bedzie a sie dobrze skonczylo, nie bylo widac, czy slychac serduszka badz dzidzi...Spokojnie tylko bez nerwow, choc wiem jakie to ciezkie bo sama odchodzilam od zmyslow czekajac na swoje nieszczesne wyniki badan tez dla mnie b. wazne odnosnie cytomegalii....

Dzieki dziewczyny, brzus wkleilam na prosbe Ninonki :-) i chcialam zapytac jak u Was bo u mnie w pracy nie wierza ze to byl 3 mc a teaz sie zacza 4 na sile chca mi wmowic ze sie pomylilam z obliczeniami :-) i ze to poprostu niemozliwe

Ja tez dzis usg genetyczne wiec prosze o trzymanie kciukow :-) jade dopiero na 20 wiec sie pewnie odezwe jutro badz wieczorem, poki co wierze ze bedzie ok

Kroptusia fajny brzuszek, taka piłeczka. Mój taki rozlany jest :-p
princi ale miałaś niespodziankę przy porodzie :-D
rezeda u nas też przed feriami grypa szalała, ja załapałam przeziębienie, ale silne :zawstydzona/y: I teraz się wirusów boje panicznie :zawstydzona/y: Chociaż teraz już niebezpieczeństwo trochę mniejsze, bo pierwszy trymestr się kończy.
I na tym skończę swoją wypowiedź, bo jedyne co mi przychodzi do głowy to pisanie o jedzeniu. Monotematyczna się ostatnio zrobiłam :-D

hihi mi mowia w pracy ze jak pileczka taka i idzie do przodu tylko to bedzie chopczyk :-) bo jakby sie rozlewal to dziewczynka...zobaczymy ja czuje od poczatku ze chlopczyk ale wazne by bylo zdrowe

Mama Sówka nie martw się, sadze ze masz młodsza ciążę skoro miesiaczki i owulacje masz róznie...niekiedy ciążę 7 tyg. trudno stwierdzić, jest tylko pecherzyk...trzymam mocno kciuki...zobaczysz bedzie wszytsko dobrze.
My wszystkie jestesmy z Tobą !!!

Kroptusia...mi sie tez wydaję, ze Twój brzusiio taki na chlopaczka jest:-D
Miłego dnia dziewczeta !! !!

MamaSówka trzymaj się i bądz dobrej myśli. Napewno wszystko pomyślnie się wyjaśni... Wszystkie tu trzymamy mocno kciuki i pamiętaj ze zawsze cie pocieszymy :-)

Kroptusia wow,wow,wow!!! Rewelacyjny brzuszek :-) Jestem pod wrażeniem. I trzymam kciuki za USG. A po powrocie czekamy na wiesci i zdjecia :-)

A dzisiaj juz piątek. Super, ale jeszcze do 15 trzeba w pracy wysiedziec :-( a tak sie nudze, ze gdyby nie forum, to pewnie bym umarła z nudów.
Zycze wam miłego dzionka :-)

witam i zmykam bo dzisiaj dzień załatwień
Trzymam kciuki za dzisiejsze Wasze USG
dajcie znać po:tak::tak::tak:
miłego dnia

reklama
Witam kochane, jestem już po usg, całą noc ze stresu przed usg nie spałam, a wszystko jest w najlepszym porządku!!!!! Dzidziuś jest duży na prawie 13 tyg, a jest dopiero 12t4d., no i według usg waży już 62g :) grzecznie spał albo nie ruszał sie tak jak mama kazała i pięknie można było posprawdzać wszystko, przezierność 1.6mm wiec w całkowitej normie, kości nosowe widoczne, struktura mózgu cudna jak motyl:) już miał lekarz kończyć usg, bo maluszek śpi, a tak nieruchomy był, że nawet drugiej rączki i nóżki nie można było zobaczyć, a tu nagle mały fik myk, wyprostował nóżki, ssał paluszka, pomachał rączką, pokazał plecki i pupcię...cudowne uczucie! i maz wreszcie "zobaczył" nie tylko szarą plamę a ruszającego sie bobaska. teraz wyniki badań mam porobić i za tydz z badaniami.
A teraz po kolei:) Kroptusia toż to brzuszysko jest tak cudowne, ze oczu oderwać nie można!! Rewelacja!!!
Mama Sówka musisy bz dobrej mzđli, tryeba wieryz, bo to daje nam nadyiej i wewntrynz spokj, musi bz dobrze!
Princi, zaskoczenie niezłe!
Naftanalek trzymam kciuki, napewno będzie dobrze, my wszystkie tu jesteśmy jakieś sz\częścia chodzące, miną problemy i wszystkie będziemy najszczęśliwsze, niech tylko wiosna nadejdzie!
Lecę się chyba zdrzemnąć, na 14 idę do pracy, więc jeszcze coś zjem i się położę na troszkę. Dziękuję za kciuki!

Do góry