reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

hejka, nie było mnie troche :) widzę że dziewczyny też wpadają jak p o ogień :) ech te nasze skarby
co do cycownia to Ja jeszcze cycuję :) i jest mi z tym dobrze a malej jeszcze bardziej :) no oczywiście głowne posiłki ma "normalne" natomiast cyc idzie dodatkowo oraz w nocy i przed żłobkiem

reklama
Hej. My tez jeszcze cycujemy sie a teraz jak mały rotawirusa to juz coągle na cycy siedzi. My z mężem też załapaliśmy rotawirusa i jest masakra bo nie mam siły nawet do małego który juz powoli lepiej sie czuje i zaczyna broic. Nie wiem czy pamietacie prosiłam Was o modlitwe w intencji malego Filipka ale juz maluszek jest w domu wada serca jest nieoperacyjna i moze sie zarosnie i została im bardzo żmudna rehabilitacja bo mały ma wzmożone napięcie ale wazne ze jest juz w domu. Dzieki wielkie za modlitwe:)

Hej.

To są dwa wątki 2009? Jeden wrzesniowy i jeden ogólny.

Mam pytanko. Co wasze maluszki jedzą, tzn co lubią najbardziej?

Moja Zuzia

dsc_2714.jpg

dsc_2845.jpg

dsc_2855.jpg

dsc_2879.jpg

Ostatnia edycja:
Na stronie: siatkicentylowe.edziecko.pl można zrobić sobie wykres wzrostu i wagi dziecka.
Ja zrobilam Zuzi:
23430.weight.png

23430.height.png

Co prawda poza siatką, ale widać czy wykres gwałtownie się unosi, czy zwalnia.
Wklejajcie centyle waszych maluszków.

Witam wszystkie!
Scarlet zdjęcia naszych dzieciaczków są w temacie "Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusia i bobaski" :tak:
A co do cycowania to ja nie współczuje tylko zazdroszczę! Olek odstawił sie w 7 miesiącu życia a ja mam problem z niechwytnymi brodawkami więc nasze cycowanie nigdy nie było idealne. A ja bym z chęcią jeszzcze go pokarmiła :-)

reklama
sie witam, scarlet fotki super :)
co do cycowanie nie ma co współczuć bo młoda co prawda nie chce się odcycować ale ja jej zbyt nie pomagam ;)
a to że w nocy nie śpię ?? eee no czasami zmęczenie daje ostro lecz ogólnie da się wytrzymać w końcu mam ponad rok wprawy hahaha

Do góry