reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
Dzięki za odp. w takim razie spróbuje się trochę pobawić. Naprawdę super pomysł!

Pewne :) W razie czego pisz, to pomogę.

Kartka z zeszlego roku:

zyczenia2.jpg

Załączniki

• zyczenia2.jpg
    zyczenia2.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 32
Scarlet, śliczne zdjęcia.
Alunia po szczepieniu w zeszłym tygodniu waży 13300 80 cm wzrostu. Żarłok z niej że hej, ma to po mamusi.
A chodzi raptem może od miesiąca.

oj moja to kruszynka była 51cm i 2170 wagi a twoja ?:)

Ojej, no malutka.
Moja miała 4300g/57 cm

Scarlet, śliczne zdjęcia.
Alunia po szczepieniu w zeszłym tygodniu waży 13300 80 cm wzrostu. Żarłok z niej że hej, ma to po mamusi.
A chodzi raptem może od miesiąca.

O to prawie jak moja Zuzia, tylko ona sporo wyższa. Wcześniej była bardzo okrągła, teraz jest chudzinka, jak na fotce widać :)

Ostatnia edycja:
Witam kochane ;) znow mnie dawno nie bylo i znow tylko na chwile ...
Szybko strasznie ten czas leci.Michal ma juz (dopiero) 4 zeby i to tylko na gorze ;) zaczyna juz (dopiero) samodzielnie stac.Mamy problem z nozkami :( bylismy u ortopedy i musimy miec buty ortopedyczne - straszna meka :( poza tym rosnie maly rozrabiaka i cwaniaczek ;)

reklama
Hey
Dawno mnie nie było. Mili to straszna rozrabiara i też mnie sprawdza jak może - wymusza płaczem a ja staram się być twarda. Nadal ją kramię choć ograniczam jeszcze przez zimę i koniec z cycowaniem a która jeszcze z Was karmi???
Jeśli chodzi o dietę to chyba nie ma takiej cud. Najlepsza to ograniczyć jedzenie a już napewno słodycze i jeść ostatni posiłek najpózniej o 18 oczywiście dodatkowo jakieś ćwiczenia, najlepiej basen ale można coś zorganizować w domowym zaciszu wystarczy naprawdę chcieć:)

Do góry