reklama
Dzięki za odp. w takim razie spróbuje się trochę pobawić. Naprawdę super pomysł!
Pewne W razie czego pisz, to pomogę.
Kartka z zeszlego roku:
Załączniki
Scarlet super fotki faktycznie nasze dzieciaczki urodziły się tego samego dnia moze tez podobna godzinka?hehe moja o 9.45
Zuzia o 23.45
A ile twoja ważyła i mierzyła przy porodzie?
oj moja to kruszynka była 51cm i 2170 wagi a twoja ?Zuzia o 23.45
A ile twoja ważyła i mierzyła przy porodzie?
oj moja to kruszynka była 51cm i 2170 wagi a twoja ?
Ojej, no malutka.
Moja miała 4300g/57 cm
Scarlet, śliczne zdjęcia.
Alunia po szczepieniu w zeszłym tygodniu waży 13300 80 cm wzrostu. Żarłok z niej że hej, ma to po mamusi.
A chodzi raptem może od miesiąca.
O to prawie jak moja Zuzia, tylko ona sporo wyższa. Wcześniej była bardzo okrągła, teraz jest chudzinka, jak na fotce widać
Ostatnia edycja:
Witam kochane znow mnie dawno nie bylo i znow tylko na chwile ...
Szybko strasznie ten czas leci.Michal ma juz (dopiero) 4 zeby i to tylko na gorze zaczyna juz (dopiero) samodzielnie stac.Mamy problem z nozkami bylismy u ortopedy i musimy miec buty ortopedyczne - straszna meka poza tym rosnie maly rozrabiaka i cwaniaczek
Szybko strasznie ten czas leci.Michal ma juz (dopiero) 4 zeby i to tylko na gorze zaczyna juz (dopiero) samodzielnie stac.Mamy problem z nozkami bylismy u ortopedy i musimy miec buty ortopedyczne - straszna meka poza tym rosnie maly rozrabiaka i cwaniaczek
reklama
Hey
Dawno mnie nie było. Mili to straszna rozrabiara i też mnie sprawdza jak może - wymusza płaczem a ja staram się być twarda. Nadal ją kramię choć ograniczam jeszcze przez zimę i koniec z cycowaniem a która jeszcze z Was karmi???
Jeśli chodzi o dietę to chyba nie ma takiej cud. Najlepsza to ograniczyć jedzenie a już napewno słodycze i jeść ostatni posiłek najpózniej o 18 oczywiście dodatkowo jakieś ćwiczenia, najlepiej basen ale można coś zorganizować w domowym zaciszu wystarczy naprawdę chcieć
Dawno mnie nie było. Mili to straszna rozrabiara i też mnie sprawdza jak może - wymusza płaczem a ja staram się być twarda. Nadal ją kramię choć ograniczam jeszcze przez zimę i koniec z cycowaniem a która jeszcze z Was karmi???
Jeśli chodzi o dietę to chyba nie ma takiej cud. Najlepsza to ograniczyć jedzenie a już napewno słodycze i jeść ostatni posiłek najpózniej o 18 oczywiście dodatkowo jakieś ćwiczenia, najlepiej basen ale można coś zorganizować w domowym zaciszu wystarczy naprawdę chcieć