reklama
ewusek1203
Fanka BB :)
Do mnie jeszcze nie dotarły. Może jutro? :-)
przysłali mi 5 pampkow.. sa super, tzn ja ogolnie jestem baaardzo zadowolona z pampersow ale te nowe tez sa fantastyczne wlasnie takie cieniutkie i elastyczne, a to wazne teraz gdy moja mala tak biega bo ostatnio mialam Dady z ktorych tez bylam zadowolona ale sa troche sztywne no i malej wszystko "wylatywało" boczkiem a ten pampers trzyma sie ladnie pupki
zobaczymy jak bedzie z chlonnoscia wypróbuję w nocy ale mysle ze tak jak z innymi pampers bedzie ok 
ewusek1203
Do mnie też doszły wczoraj! Tylko byłam w pracy i nie wiedziałam nic. Mnie też się one podobają
ewusek1203
Olo nie jęczy ale za to jak coś jest nie po jego myśli to sie okrutnie zlości i ryczy. Normalnie masakra
u mnie to samo jeczy i niewiadomo o co jej chodzi heh no i tez wszedzie na nozkach zasuwa juz nie pamietam kiedy raczkowalaja też jestem zadowolona.
Zmieniając temat, Ala ostatnio tak jęczy, że wszystkiego mi się odechciewa. I ma koszmarny katar. A śmiga jak mały meszerszmit. Już zapomniała jak to się raczkuje.
DOODA
wrześniowa mama :)
hej dziewczyny,
mam nietypowa prośbę, jesli któras potrzebowałaby tabletek YAZ firmy Bayer, to chętnie odsprzedam, mam 3 opakowania (jedno otwarte, ale nie uzywane) po 40 zł/szt + koszty wysyłki listem priorytetowym 1,95 zł.
Ja niestety musiałam je odstawić, gdyż jestem na kuracji sterydowej ze wzgledu na AZS i raczej tych tabletek juz uzywac nie bedę mogła.
Jeśli ktoś z was by potrzebował prosze o info na mail: jdrzew@op.pl
Ja używam tylko że mam zapasu na 6 m-cy
reklama
Hej, hej! My już się wykurowaliśmy- mam nadzieję, że choróbsko poszło sobie na dobre.
Borys jest teraz raczej grzeczny- a tfu, tfu- bo sobie jeszcze wykraczę marudzenie
))
Cokolwiek robi to zerka na mnie czy ma moje przyzwolenie
) Chyba stałam się jego autorytetem
))) Śpi już teraz tylko raz dziennie ale około 2 godzinek. W nocy wybudza się raz około 3. To chyba tyle
No i dwójeczki górne nam idą
Buziaki dla Mam i Dzieciaczków
Borys jest teraz raczej grzeczny- a tfu, tfu- bo sobie jeszcze wykraczę marudzenie
Cokolwiek robi to zerka na mnie czy ma moje przyzwolenie