reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

oczywiście że po 3 roku życia. Jednak wcześniej można robić z krwi.
Enka z pogodą u mnie to samo. Zresztą mieszkamy w jednym mieście.

reklama
ewa72 co do testów z krwi mam podobne zdanie. Jednak jeśli naprawdę będzie potrzeba, to je zrobię.Chociaż naprawdę mam dużo wątpliwości.Będzie to naprawdę ostateczność. Mam zamiar zapisać się do pulmonologa. Może on coś pomoże.
Hej.
Fredka1-masz racje,moze ten pulmonog cos zaradzi.Trzeba szukac rozwiazania.Ale patrzac na Ale ciezko uwierzyc,ze taka chorowitka.Zdrowo i slicznie wyglada.
witam, jest pochmurno, masakra i deszcz i pogoda "barowa"
Mam dość

co do testów to pediatra mi mówił że po (tu nie pamiętam) ale chyba po 3 rż można testy dopiero robić
enka75-szczerze wspolczuje Wam pogody,a tam gdzie powodzie,to juz tragedia.Tu cieplo,wczoraj bylo nawet pieknie.Przez to,ze tu tak malo ladnych dni cieszymy sie jak dzieci z kazdego promyczka.

U nas też deszczowy kolejny dzień. Wczoraj lało jakby się chmura oberwała. Dzis troszkę się słoneczko przedziera ale to pewnie chwilowe ...

Witajcie dziewczyny!!!
Straaaasznie dawno mnie nie było ale jakoś tak cierpię na straszny brak czasu :tak:
U nas tyle nowego że Olek ma 4 ząbki, jeszcze nie raczkuje jakos super ale umie zrobić parę kroczków na czworakach. A oprócz tego to pogoda mnie dobija! A że u nas na Śląsku sytuacja nie za wesoła to dodatkowo mnie dobija. Mam nadzieję że uda mi się częściej do was zaglądać bo już się za wami bardzo stęskniłam.

A tak poza tym to mamy już jakąś ponownie zafasolkowaną mamusię? :-)

Siemka
Ja też dawno nie pisałam, ale z czytaniem jestem na bierząco. U mnie trochę urwanie głowy, co tydzień jakieś komunie i przyjęcia, a w nastepną sobotę chrzcimy Amelkę, pojutrze zlatuje się rodzinka :-) Spadam więc sprzątać :/

Iza zazdroszczę Ci, że chrzcisz Amelkę. My Ali jeszcze nie ochrzciliśmy. Mieliśmy na Święta Wielkanocne, ale wylądowaliśmy w szpitalu. I uroczystość przełożona. Na niewiadomo kiedy.

hehe Fredka- dziś pada ale.... od jutra ma być lepiej :) juuupiii no a co najwazniejsze pogoda w weekend ma byc fajna

co do zafasolowanej - to qrcze nei wiem czy jakas jest czy nie ??

reklama
Do góry