reklama
ewa72
Mama Maciusia
Hej.ewa72 co do testów z krwi mam podobne zdanie. Jednak jeśli naprawdę będzie potrzeba, to je zrobię.Chociaż naprawdę mam dużo wątpliwości.Będzie to naprawdę ostateczność. Mam zamiar zapisać się do pulmonologa. Może on coś pomoże.
Fredka1-masz racje,moze ten pulmonog cos zaradzi.Trzeba szukac rozwiazania.Ale patrzac na Ale ciezko uwierzyc,ze taka chorowitka.Zdrowo i slicznie wyglada.
enka75-szczerze wspolczuje Wam pogody,a tam gdzie powodzie,to juz tragedia.Tu cieplo,wczoraj bylo nawet pieknie.Przez to,ze tu tak malo ladnych dni cieszymy sie jak dzieci z kazdego promyczka.witam, jest pochmurno, masakra i deszcz i pogoda "barowa"
Mam dość
co do testów to pediatra mi mówił że po (tu nie pamiętam) ale chyba po 3 rż można testy dopiero robić
henrietta5
Fanka BB :)
ta pogoda mnie dobija- leje i leje chyba czwarty dzień
ewusek1203
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny!!!
Straaaasznie dawno mnie nie było ale jakoś tak cierpię na straszny brak czasu
U nas tyle nowego że Olek ma 4 ząbki, jeszcze nie raczkuje jakos super ale umie zrobić parę kroczków na czworakach. A oprócz tego to pogoda mnie dobija! A że u nas na Śląsku sytuacja nie za wesoła to dodatkowo mnie dobija. Mam nadzieję że uda mi się częściej do was zaglądać bo już się za wami bardzo stęskniłam.
A tak poza tym to mamy już jakąś ponownie zafasolkowaną mamusię? :-)
Straaaasznie dawno mnie nie było ale jakoś tak cierpię na straszny brak czasu
U nas tyle nowego że Olek ma 4 ząbki, jeszcze nie raczkuje jakos super ale umie zrobić parę kroczków na czworakach. A oprócz tego to pogoda mnie dobija! A że u nas na Śląsku sytuacja nie za wesoła to dodatkowo mnie dobija. Mam nadzieję że uda mi się częściej do was zaglądać bo już się za wami bardzo stęskniłam.
A tak poza tym to mamy już jakąś ponownie zafasolkowaną mamusię? :-)
enka75
mamuśka :)
hehe Fredka- dziś pada ale.... od jutra ma być lepiej juuupiii no a co najwazniejsze pogoda w weekend ma byc fajna
co do zafasolowanej - to qrcze nei wiem czy jakas jest czy nie ??
co do zafasolowanej - to qrcze nei wiem czy jakas jest czy nie ??
reklama