reklama
Madzienka spokojnie mi sie od jakichs 2 miesiecy spoznia okres po 3-4 tygodnie ale w koncu nadchodzi ;-) a ile ja sie stresu najadlam :-) dlatego teraz juz inwestuje w tabletki ;-)
Urwanie chmury u nas i do tego burza.Ale rano sie zalapalismy na piekne sloneczko i spacerek.
Jestem wsciekla bo zamawialam sukienke na wesele i jakis totalny wor mi przyszedl za duza w kazdym miejscu i jak balon w niej wygladam do poprawki ...
A ja sie tak zastanawiam czy jest jakas wrzesniowka ktora pisala tutaj w ciazy i od porodu nie dala zadnego znaku.Wszystkie dzieci sie szczesliwie porodzily czy o kims nic nie wiadomo??
Urwanie chmury u nas i do tego burza.Ale rano sie zalapalismy na piekne sloneczko i spacerek.
Jestem wsciekla bo zamawialam sukienke na wesele i jakis totalny wor mi przyszedl za duza w kazdym miejscu i jak balon w niej wygladam do poprawki ...
A ja sie tak zastanawiam czy jest jakas wrzesniowka ktora pisala tutaj w ciazy i od porodu nie dala zadnego znaku.Wszystkie dzieci sie szczesliwie porodzily czy o kims nic nie wiadomo??
doriska_26
Fanka BB :)
ja nie jestem tu od początku, ale kila dziewczyn napewno już tu nie pisze, ale może są na tym tajnym wątku
a u nadalej pada, pogłębia mi się depresja
a u nadalej pada, pogłębia mi się depresja
doriska_26
a wiesz fredka, nic wielkiego, głupoty , jakieś takie znużenie codziennością mnie ogarnęło, chyba brak mi towarzystwa i innego zajęcia poza Matusiem i jakimiś tam domowymi robótkami, dodatkowo ta pogoda i mój depresyjno-melancholijny charakteri dół gotowy
Jakas jestco do zafasolowanej - to qrcze nei wiem czy jakas jest czy nie ??
wszystkie sie porodzily zdrowe i piekneA ja sie tak zastanawiam czy jest jakas wrzesniowka ktora pisala tutaj w ciazy i od porodu nie dala zadnego znaku.Wszystkie dzieci sie szczesliwie porodzily czy o kims nic nie wiadomo??
doriska_26
princi to pogratuluj od nas tej szczęsciarze:-)
drodka
Ja się szybko "zakorkowałam", bo nie planujemy więcej dzieci
DOODA
wrześniowa mama :)
A ja nadal nie mam okresu,czy to normalne?Karmimy sie nadal piersia.
reklama
Z teścikiem to ja poczekam;-) byłabym naprawde w szoku jakbym sie zafasolkowała bo się zabezpieczam i nigdy mi sie żadn wpadka nie zdarzyła no chyba że nic mi o tym nie wiadomo hehe
Dooda ja piersia nie karmie ale wiem że w takim przypadku to nie masz sie co martwić. Moja kuzynka dostała po 1,5 roku wiec jeszcze troche ;-)
Dooda ja piersia nie karmie ale wiem że w takim przypadku to nie masz sie co martwić. Moja kuzynka dostała po 1,5 roku wiec jeszcze troche ;-)