reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Madzienka spokojnie mi sie od jakichs 2 miesiecy spoznia okres po 3-4 tygodnie ale w koncu nadchodzi ;-) a ile ja sie stresu najadlam :-) dlatego teraz juz inwestuje w tabletki ;-)

Urwanie chmury u nas :cool: i do tego burza.Ale rano sie zalapalismy na piekne sloneczko i spacerek.
Jestem wsciekla bo zamawialam sukienke na wesele i jakis totalny wor mi przyszedl :dry: za duza w kazdym miejscu i jak balon w niej wygladam :wściekła/y: do poprawki ...

A ja sie tak zastanawiam czy jest jakas wrzesniowka ktora pisala tutaj w ciazy i od porodu nie dala zadnego znaku.Wszystkie dzieci sie szczesliwie porodzily czy o kims nic nie wiadomo??

ja nie jestem tu od początku, ale kila dziewczyn napewno już tu nie pisze, ale może są na tym tajnym wątku

a u nadalej pada, pogłębia mi się depresja:no:

a wiesz fredka, nic wielkiego, głupoty , jakieś takie znużenie codziennością mnie ogarnęło, chyba brak mi towarzystwa i innego zajęcia poza Matusiem i jakimiś tam domowymi robótkami, dodatkowo ta pogoda i mój depresyjno-melancholijny charakteri dół gotowy

reklama
Z teścikiem to ja poczekam;-) byłabym naprawde w szoku jakbym sie zafasolkowała bo się zabezpieczam i nigdy mi sie żadn wpadka nie zdarzyła no chyba że nic mi o tym nie wiadomo hehe :-D

Dooda ja piersia nie karmie ale wiem że w takim przypadku to nie masz sie co martwić. Moja kuzynka dostała po 1,5 roku :-D wiec jeszcze troche ;-)

Do góry