reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witam sie i ja.Tu swieci,swieci to sloneczko ale i wiatr mocny potrafi chwilami powiac.Na spacerku w parku bylo slicznie wsrod drzew,bez wiatru.Ale gdzie ten prawdziwy maj????Gdzie nakladalo sie pierwsze podkolanowki i sandaly?...

reklama
Hej!
Czy któraś z was miała do czynienia z krztuścem. Mam dziwne odczucie, że Ala właśnie na to choruje. Pasują mi wszystkie objawy tej choroby. A najbardziej ten napadowy kaszel z poświstem. Doczytałam się nawet, że szczepionki które dostała, nie dokońca chronią dzieci i jest coraz więcej przypadków gdzie nie dają one sobie rady z tą chorobą.

Fredka a szczepiliscie sie na to ?? My mielismy 3 dawki , to mimo szczepien dzieci na to choruja ??

U nas paskudna pogoda mokro ciagle leje do tego wiatr takze dzis spedzilismy dzien w domu.

Pozdrawiam deszczowo wrrr byle do środy

Fredka - a na pewno to krztusiec ?? może lekarz zdiagnozuje zgoła coś innego
Pozdrawiam cieplkutko. Zdrówka :)

Witam kochane, jakoś tak brak totalny czasu mam na BB, ale czasem wpadam Was podczytać.
U nas brzydka pogoda, zjechaliśmy wiec do teściowej, bo w swoim domku to choć dużo metrów do biegania i na balkon wyjśc mozna nawet jak pada.
Teraz mamy czas na marudzenie, wczoraj mały przechodził samego siebie, dziś od 9 marudny i śpiący, 2 próby uśpienia zaliczone a maluch dalej się nie poddaje!! czasem mam dosc, dobrze, ze córcia z Babcią ślimaczków na dworku szuka.....
oj, zmykam zaraz, na 14 fryzjer, na 17 dentysta- pewnie bilans humoru będzie obojętny :)
żdrówka dla wszystkich chorujacych
sto lat spóźnione ale najszczersze dla solenizantów!
i słoneczka dla mamusiek:)

Fredka bedzie ok zobaczysz ja z doswiadcenia wiem ze czasem mamy urojone ze tak powiem choroby ;-) ja mam np cos takiego ze jak z Michalem cos jest nie tak to zaraz cos wymyslam ze moze to to moze to tamto i juz szukam czegos na temat danej choroby i raptem widze u malego wszystkie objawy ;-) i od razu panika ze na cos choruje a okazuje sie ze udawal kaszel czy cos w tym stylu. Kiedys sobie uroilam ze ma krzywice bo wyczytalam ze przy tym glowa sie poci zrywa sie w nocy dziecko ma żabi brzuch itp no i od razu wedlug mnie to wszystko u Michala wystapilo.
Takze glowa do gory !! I najlepiej nic nie czytac bo to jeszcze gorzej. Wiem ze Ci ciezko i w takich sytuacjach ma sie czarne mysli ale Na pewno córcia jest zdrowa !!!!!!!!!! i tak trzeba myslec.

U nas kolejny paskudny dzien leje i zimno.

Ach nie wiem czy to krztusiec. Lekarze sami nie wiedzą co jest małej. Co lekarz to inna opinia, a mała jak kasłała tak kaszle.
A pogoda u nas też do bani. Jednak po południu chcę polecieć do Biedronki obejrzeć rampersy.

reklama
Ach nie wiem czy to krztusiec. Lekarze sami nie wiedzą co jest małej. Co lekarz to inna opinia, a mała jak kasłała tak kaszle.
A pogoda u nas też do bani. Jednak po południu chcę polecieć do Biedronki obejrzeć rampersy.
widzę że z wawy jesteś, do jakiego lekarza chadzasz?
Polecam w medicawerze dr Borowskiego. Byłam z małą pod ciągłą opieką gdy miała zapalenie oskrzeli. Było ono dośc poważne ale na szczęście obyło się bez szpitala aaa i op...olił nas za to że tak późno przyszliśmy (czekaliśmy 3 dni ) :)) , tak więc człowiek spoko. AAA i zanim poda jakikolwiek antybiotyk to sprawdza testem krwi ( kropelka z palca na pasek papieru) czy to jest bakteria czy wirus.

Do góry