reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

u nas pogoda taka sobie rano padało narazie nie pada ale słonca tez nie ma, mamy dzisiaj festyn niedaleko w parku wiec zaraz sie wybieramy zobaczyc co sie dzieje :) milego dnia

reklama
U nas też pogoda do kitu. i w ogole humor młodego do kitu. Cały dzień marudzenia i płakania. Ahhh

A dzisiaj kończymy 8 miesięcy :)

dziewczyny otworzyłam nową grupę: Mamy dzieci z atopowym zapaleniem skóry: Tak sobie pomyślałam,że łatwiej będzie nam wymieniać wszelkie doświadczenia w jednym miejscu. Jakby któraś miała ochotę zapraszam. Grupa publiczna.

dzień dobry, na podkarpaciu zaczyna się jesień, jak by nie Matuś,któremu ta pogoda chyba nie przeszkadza i wstał o 5:30 to chyba bym jeszcze spod kołdry nie wyszła:no:, ja chce słoneczko:cool2:

mnie do wyjścia zmotywowali goście. Przychodzą około 17, więc musiałam uzupełnić kuchenne zapasy słodkości. A co do słonka, ja też bym chciała, żeby pogoda się poprawiła. Obydwie dziewczynki chore. Przy takiej aurze istnieje większe prawdopodobieństwo złapania jakiegoś wiruska.

reklama
u nas dzisiaj cieplo piekne slonko niektorzy na krotkim rekawku nawet tak wiec dlugi spacerek był teraz obiadek i dalej na podworko :)

Do góry