reklama
hello, witajcie, u nas lato, siedzimy u teściowej-domek, ogródek, huśtawka, cisza, szpokój, nałęczowskie powietrze...Bartuś śpi po 1.5 godziny, słoneczko grzeje cudnie....żyć nie umierać
ja wieczorkiem do dentysty wiec zmykam, do jutra.
ja wieczorkiem do dentysty wiec zmykam, do jutra.
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
Witam mamusie po dlugie nieobecnosi. Narazie nadal nie bede czestym gosciem bo nadal sie przeprowadzam i niemam kompa. Ale pamietajcie o mnie.
Szyszunka zabiez mnie do siebie
Szyszunka zabiez mnie do siebie
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Puchy, że ho ho;- może zmieniłyscie zdanie i za rodzeństwo się wzięłyści ;-) Gdzie Wy te lato macie?? U Nas kurczę wczesna wiosna;-/ A tak poza tym to ząbkowanie się ostre zaczęło-już prawie dolna jedynka wyszła, ale ile płaczu przy tym...I tak późno w porownaniu do dzieciaczków Waszych, bo nam za 11 dni już 9 miesiąc stuknie:-)))
U nas lato od soboty. Dzien w dzien po 25 stopni ( na sloncu bylo ostatnio 40 ! ) czasem jest wiaterek ale bardzo przyjemny no i chyba juz malego bede ubierac w krotki rekawek i na to bluza bo do tej pory zakladalam dlugi rekaw i bluze ale dzis byl mokry ! Kupilam mu juz taka czapke ala chustke cieniutka z otworami na glowce wyglada w niej jak dziewczynka w kapelusiku wogole zawsze kazdy pyta czy to dziewczynka czy chlopak bo buzka taka drobniutka jak lalunia
Cale dni spedzamy na dworku tylko na zupke wracamy mleko nawet na dworku jemy.Nogi to mnie tak bola ze szok bo Michal nie posiedzi w wozku zebym na lawce siadla tylko musze caly czas z nim chodzic a jak zasnie to spi zaledwie 30 min ale przynajmniej kondycje poprawie :-);-)
Dzis zabralam go do mamy do zlobka hehe mowie wam jak dzieci sie nim zajmowaly !! Takie 2-3 latki obtoczyly mnie jakbym z jakimis prezentami przyszla przynosily mu zabawki jeden nawet samochodzik przywluk i tlumaczyl mu jak ma na nim siadac i jezdzic
Czy waszym maluchom łzawią oczka na dworze ?? Bo Michal ma wiecznie "mokre" oczy jak wyjdziemy z domu. To moze byc alergiczne czy po prostu od wiatru ??
Cale dni spedzamy na dworku tylko na zupke wracamy mleko nawet na dworku jemy.Nogi to mnie tak bola ze szok bo Michal nie posiedzi w wozku zebym na lawce siadla tylko musze caly czas z nim chodzic a jak zasnie to spi zaledwie 30 min ale przynajmniej kondycje poprawie :-);-)
Dzis zabralam go do mamy do zlobka hehe mowie wam jak dzieci sie nim zajmowaly !! Takie 2-3 latki obtoczyly mnie jakbym z jakimis prezentami przyszla przynosily mu zabawki jeden nawet samochodzik przywluk i tlumaczyl mu jak ma na nim siadac i jezdzic
Czy waszym maluchom łzawią oczka na dworze ?? Bo Michal ma wiecznie "mokre" oczy jak wyjdziemy z domu. To moze byc alergiczne czy po prostu od wiatru ??
Ostatnia edycja:
Liiviia zazdroszcze Ci tego lata bo u nas dzień w dzień deszcz i zimno
Byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy ... ale nic z tego co innego w ogłoszeniu a co innego naprawde ehhh
a co do łzawiących oczu Michasia to może faktycznie ma jakąś alergie bo teraz co chwila coś pyli. Mój Młody jak narazie nie ma takie problemu.
A tak w ogóle to czuje sie jakaś taka "wypluta". Chyba przez tą beznadziejną pogode
Byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy ... ale nic z tego co innego w ogłoszeniu a co innego naprawde ehhh
a co do łzawiących oczu Michasia to może faktycznie ma jakąś alergie bo teraz co chwila coś pyli. Mój Młody jak narazie nie ma takie problemu.
A tak w ogóle to czuje sie jakaś taka "wypluta". Chyba przez tą beznadziejną pogode
*Misia*
mamcia
Liiviia a nie boisz się że coś złapie od dzieci ze żłoba, bo to przecież wylęgarnia zarazków. Ale ja to chyba nadopiekuńcza jestemDzis zabralam go do mamy do zlobka hehe mowie wam jak dzieci sie nim zajmowaly !! Takie 2-3 latki obtoczyly mnie jakbym z jakimis prezentami przyszla przynosily mu zabawki jeden nawet samochodzik przywluk i tlumaczyl mu jak ma na nim siadac i jezdzic
Madzieńka- ja też chodzę na rozmowy- tak jak piszesz- ogłoszenia to jedno a realia to drugie..echhh...nie wspomnę, że większość ofert to już podstawionych- z góry mają upatrzoną już osobę na stanowisko a głupa palą! A jakie wymogi...fiufiu. Najlepszy jest zawsze ostatni punkt- " i wszelkie inne polecenia dyrekcji lub osoby przełożonej"-ciekawe co mają na myśli;-).
Także ja też nadal poszukująca
Także ja też nadal poszukująca
reklama
Livii mi łzawią oczy. Mam syndrom suchego oka. Tzn. pod wpływem wiatru, słońca strasznie mi łzawią. Jak pamiętam biorę krople do oczu. Ale może lepiej zapytaj się lekarza, bo z dzieciaczkami to może być różnie.
A co do pracy. ech szkoda mówić. Przeszłam na wychowawczy. Potrzebowałam coś załatwić w pracy i wszystkie wypięły na mnie tyłek, więc za godzinkę znowu pędzę do roboty, żeby pozałatwiać resztę spraw. A Ala w nocy mi gorączkowała i ma lekki katar. Tydzień była zdrowa. Szkoda mówić.
A co do pracy. ech szkoda mówić. Przeszłam na wychowawczy. Potrzebowałam coś załatwić w pracy i wszystkie wypięły na mnie tyłek, więc za godzinkę znowu pędzę do roboty, żeby pozałatwiać resztę spraw. A Ala w nocy mi gorączkowała i ma lekki katar. Tydzień była zdrowa. Szkoda mówić.