reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Wikusia Sto Latek !!!

A my dopiero teraz wybieramy się na spacerek bo troche sie rozpogadza. Ale wiecie co przeczytałam ... że ten deszcz ma potrwać do czerwca !!!

reklama
w imieniu Wiki dziękujemy za życzonka :* a co do pogody to słyszałam że lato ma być nie ciekawe ;/ wrr nie dość że dłuuuga zima to jeszcze z lata ma nic nie byc ....

Wszystkiego naj dla Wiktorii, Wikuś całus od Milusi bo chce strasznie coś napisać:)
Byłam wczoraj u lekarza z małą bo chciałąm się zapytać czy dawać jeszcze witaminkę D3 i lekarka usłyszała szmery w serduszku. Są bardzo ciche i jak mała wolniej oddycha zanikają. Powiedziała że to prawdopodobnie od braku żelaza. Jakoś nie popadam w tragizm, jestem pewna że wszytsko jest oki. Widzę jak dziecko wariuje ile ma energii, nie męczy się więc nie zaprzątam sobie tym zbytnio myśli, zrobimy badania i udowodnimy,że wszytsko jest OKi. MOże lekarka coś zle usłyszała bo pierwszy raz zostałam poinformowana o jakiejkolwiek anomalii. Podobno większość dzieci ma coś takiego. W każdym razie myślimy jak najbardziej pozytywnie i czekamy na wyniki.

Sarenka tylko podziwiac sposob podejscia :) Wiekszosc by juz plakala i sie zamartwiala :)

Sarenka trzmam kciuki żeby to pani doktor miała problemy z uszami a nie Milenka z serduszkem

a tak z innej beczki, czy któraś z was ma mże pomysł jak zarobić pieniądze nie wychodząc z domu (tak na waciki:-)), coś sprawdzonego, jakieś chałupnictwo

doriska dobre pytanie:-)
Sarenko, szmerami niemartw się. Moja Ola ma szmery od roczku. Ma szmery rozwojowe. Przeszła wszystkie badania i jest oki.

dziewczyny polecam stronkę METEO.PL
korzystam z niej bardzo często, a teraz to już w ogóle się przydaje jak chodzimy często na spacerki i nie wiem jaka będzie pogoda..mieszkam w małym mieście, więc klikam "wybierz inne miasto" wpisuję nazwę i włala..mnie się bardzo sprawdza, nawet godziny opadów deszczu..siła wiatru..także spróbujcie.Pozdrawiam,mam nadzieję że się przyda

W moim miescie te podgody z tych stron sie nigdy nie sprawdzaja ;-)

A co do chalupnictwa to mi przypomnialyscie jak w ciazy siedzialam u tesciowej i jej pomagalam zabki do firanek z koleczkami laczyc :-D taki wielki wor nam przywozili ze 2 tysiace jak nie wiecej i tak siedzialysmy calymi dniami az mnie palce bolaly ale wciagajace to bylo ;-)

U nas tez kolejny dzien deszczowy :-( a ja kupilam nowy wozek i nie mam jak go wyprobowac :sorry2: dzis mialam do pozalatwiania sprawy urzedowe akurat jak bylo rano sloneczko :crazy:

reklama
Livii u nas też już pada. Spacerek jednak zaliczyłyśmy z rana. Zaraz jak tylko odprowadziłam Olcię do przedszkola, udałam się na przechadzkę. Było tak fajnie. Zero deszczu i ciepełko. A teraz chlipie.

Do góry