To nie jest lewatywa ! lewatywa z tego co wiem polega na wpuszczeniu czegos no chybaze sie myle. Jak dla mnie to jest cos w stylu masazu odbytu w celu pobudzenia czy nie wiem jak to inaczej zdefiniowac dziwi mnie ze na studiach nazywaja to lewatywa pierwsze slysze
U nas dzis lato 30 stopni bylo na sloneczku dookola ludzie w krotkich rekawkach i to cieple powietrze :-) bylisy na dworze caly dzien od 10 do 18 z przerwa pol godzinna na zupke w domciu Michal padl jak mucha na noc ;-) tylko latalam go ze 3 razy przebierac bo ciagle byl za grubo ubrany i mial kark mokry niepotrzebnie polarowa bluze zakladalam
dokladnie tez sie zdziwilam ze takie cos nazywaja lewatywąopisalam wczesniej na czym polega lewatywa no ale juz wszyscy wiemy o co chodzilo. hehe
u nas wczoraj tez taki upał ze hej 26stopni slonko no pieknie :-) mala zgrzana tez ja rozbieralam co chwile w koncu skonczyla na bodkach i bluzie i bylo w sam raz tez prawie caly dzien na dworzudzis narazie 15stopni no ale 7rano wiec czekamy na dalszy rozwoj :-)