Princi podziwiam odwage ja bym za cholere nie poleciala na ogol jestem panikara ;-) mam teraz w Anglii najblizszych przyjaciol ale oni pojechali samochodem i na prom wjezdzali i tak tez wracaja. Przy okazji powiedz mi co tam takiego okazjonalnego mozna kupic co w PL jest drogie albo tandetne?? bo w czerwcu wracaja i pytaja co chce dla niunia
reklama
Hmmm... liviia ogolnie nie uwazam,zeby w Pl bylo cos tandetne hhehe raczej sama wszystko najchetniej kupilabym w Pl.. ale np oryginalne buciki sa duuuzo tansze w Uk niz tu..Hm.. a tak to trudno mi powiedziec. Dla mnie w Uk jest taniej dopkoi nie zaczne przeliczac na polskie..Ogolnie wszystkie markowe rzeczy wychodza taniej nawet jak sie na zlotowki przeliczy... wiec jak cos chcesz to buciki polecam albo jakis dresik adasia,nike czy cos.. )
Wyslali mi linka z katalogiem do sklepu argos nie wiem czy kojarzysz bo nie wiem czy to jakis duzy znany sklep czy nie i widze ze tam zabawki fisher price sa o polowe tansze no i ze ponoc na tych karbudach czy jakos im tam mozna ciekawe rzeczy kupic (oni tv kupili za 3 funty ) i jeszcze mysle nad srodkami chemicznymi bo nie wiem czy tam tez tak jest ale np jak z wloch mi przywozili to nieporownywalne proszki do prania duzo wydajniejsze tamte
no buciki to nawet bym chciala ale nie mam pojecia jaka nozke bedzie mial jak zacznie chodzic jaki mniej wiecej rozmiar ma dziecko kolo roku ??
no buciki to nawet bym chciala ale nie mam pojecia jaka nozke bedzie mial jak zacznie chodzic jaki mniej wiecej rozmiar ma dziecko kolo roku ??
Ostatnia edycja:
Kurcze jak ja bym zjadla kromke chleba z maselkiem tak mi sie teskni za czym kolwiek ... juz 5 dzien mojej diety i 2,5 kg w dol ale nie wiem ile jeszcze pociagne bo juz jak otwieram lodowke i widze tam same kefiry i sery to zamykam ja z powrotem
O takk Argos to znany sklep. Powiem Ci jednak,ze teraz ceny w argosie i tak skoczyly do gory.. ale faktycznie zabawki tez sie oplacaja.. a karbut to rewelacja.. u nas sie mowi Sunday. ja kupilam tam lustro do salonu za 3 funty, lampe stojaco za funta, kolsyke dla Kini za 10 f.. mikrofon taki stojacy dla nati teza za jakies 3 f.. wozek za 70 f taki sam co w sklepie mamas&papas (tez bardzo markowy w anglii) kosztowal 250 f..Sterelizator do butelek za 10 f Tylko,ze to sa rzeczy uzywane Sa w bardzo dobrym stanie oczywiscie Moja rodzinka tez sie tam obkupila. Jest tez bardzo tani sklep odziezowy Primark. Dziecie ciuszki za grosze,meskie damskie wsio. To jednak juz zwykle rzeczy nie jakas puma czy nike czy Dorothy Perkins
No nie mow.. moj maz zacznie te dietke jak wroce.. mam nadzieje ,ze wytrwa ten tydz pierwszy,bo on strasznie lubi smakolyki hehe Gratuleje tych -2,5 jak juz przejdziesz te faze pierwsza to pojdzie z gorki Ja wczoraj zakupilam ksiazke Dukana te 350 przepisow... i tak czytam co mu tam pichcic bedeKurcze jak ja bym zjadla kromke chleba z maselkiem tak mi sie teskni za czym kolwiek ... juz 5 dzien mojej diety i 2,5 kg w dol ale nie wiem ile jeszcze pociagne bo juz jak otwieram lodowke i widze tam same kefiry i sery to zamykam ja z powrotem
Nie dajmy się zwariować z tym pyłem, to napewno nie jest ż tak toksyczne i tak żyjemy w zanieczyszczonej atmosferze.
Mili a może daj coś z hippa na odwrocie słiczka pisze czy jest to danie normalizujące, zestalające czy rozluzniające stolce, ja tak kombinowałam jak małej kupki były nie hallo i ładnie pózniej mi się załatwiała
Madzua miłej zabawy!
Toja- biedulko, mam nadzieję,że szybko wrócisz do zdrowia, naprawdę wspólczuę, ale musisz zadbać o siebie Twoje zdrowie jest ważne również dla dzidzi.
Princi ni życzę autokaru ale bezpiecznie nam przyfruń, zazdroszczę wycieczki do Włoch, ale mam nadzieję ze podzielisz sie wspomnieniami i pokazesz jakies foty
Mili a może daj coś z hippa na odwrocie słiczka pisze czy jest to danie normalizujące, zestalające czy rozluzniające stolce, ja tak kombinowałam jak małej kupki były nie hallo i ładnie pózniej mi się załatwiała
Madzua miłej zabawy!
Toja- biedulko, mam nadzieję,że szybko wrócisz do zdrowia, naprawdę wspólczuę, ale musisz zadbać o siebie Twoje zdrowie jest ważne również dla dzidzi.
Princi ni życzę autokaru ale bezpiecznie nam przyfruń, zazdroszczę wycieczki do Włoch, ale mam nadzieję ze podzielisz sie wspomnieniami i pokazesz jakies foty
reklama
mamakarola- ja bym zwróciła uwagę, znów mnie drazniło jak uczyli mała na ręce tak zachęcając paluszkami, jak będzie chciała sana pójdzie tym bardziej ze ten gest znają obcy ludzie a nie chcę by szła do obcycha to jest przyzwalanie dziecko czuje że ten kto tak robi to można iść bo to bezpieczne.Walczę o to z moją tesciowa bo to moje dziecko i będe je wychowywała jak chcę. oczywiście ograniczamy też noszenie na rękach babcie się rwą a pózniej ja nie daje sobie rady dlatego ograniczamy małej noszenie na rękach