reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Ooo a ja wlasnie sobie zmienilam kolor forum na niebieski, jak dla mnie niebo,lepiej :) Na samym dole mozna sobie wybrac, rozowy jak dziewczynka ,niebieski jak chlopczyk :)

edit: chociaz... hm... teraz to sie zdecydowac nie moge :p

Ostatnia edycja:
My dzikujemy za życzonka(wczoraj skończyłyśmy 6 miesięcy) i dołączamy się do życzeń. U nas chyba ząbkowanie chyba - bo nie wiem jak to jest a wydaje mi się że ząbkuje od miesiąca. Teraz widzę na dziąśle taką czerowną plamkę, może to żąbek, no i budzimy się w nocy co godzina, jesteśmy marudne i nie mamy apetytu.
Mulatka życzę żeby wyniki były dobre. POzdrawiam lecę poczytać inne wątki bo dawno mnie tu nie było:)

U Nas jeszcze brak ząbków. Dwa miesiące temu jak byliśmy na szczepieniu pani doktor powiedziała że ząbki lada moment wyjdą bo dziąsełka są popuchnięte, wielki ślinotok i tak do dnia dzisiejszego ząbków brak ... może o nas zapomniały hehe :-)

U Nas jeszcze brak ząbków. Dwa miesiące temu jak byliśmy na szczepieniu pani doktor powiedziała że ząbki lada moment wyjdą bo dziąsełka są popuchnięte, wielki ślinotok i tak do dnia dzisiejszego ząbków brak ... może o nas zapomniały hehe :-)
Hehe nie jesteś sama.Mój Oli ma 6 miesięcy gdy miał dwa i pół pediatra powiedziała że na dniach wyjdzie mu ząbek i co....i go nie ma:baffled: Też mi się wydaje że ząbkujemy ale tak na 100 nto ja nie wiem.
100 latek półroczniakom:-)

I ja mam niebieskie :-)

Jestem dzis padnieta ... caly dzien gdzies latalam . Musialam kupic malemu jakies spioszki i pajacyki do spania bo mi juz wyrasta :sorry2: zlapalam sie za glowe w sklepie :sorry2: zwykly kaftanik 20 zl pajacyk bawelniany 35 spioszki 20 zl :szok: pojechalam do reala tam byly nawet fajne pajacyki i spioszki po 9 zl :tak: a teraz nogi mnie bola jak cholera takze ide spac !!

reklama
Kurcze no cos mi zsypalo Michala :-( dopiero zauwazylam ma na pleckach czerwone krostki i to tylko na pleckach mniej wiecej na wysokosci pasa. Co to moze byc ??? To przez gluten ??:confused: wczoraj mu pierwszy raz podalam kaszke manna do zupki. i nie zwrocilam wczoraj uwagi czy juz mial te krostki :sorry2: ale na razie sa takie bledsze czyzby to poczatek uczulenia :confused: co teraz robic ?? bo nie mam pewnosci czy to przez gluten czy moze od antybiotyku ?? odstawic gluten i zobaczyc czy zniknie czy podawac i zobaczyc czy sie nasila ??? boje sie czy nie bedzie pozniej za pozno na wprowadzanie
liiiviiia gluten nie uczula w ten sposób, on powoduje bóle brzuszka pytałam lekarza, bo tez mały miał krostki , podobno to był początek uczulenia na mleko krowie, no i miał racje po miesiacu wystąpiły inne objawy

Do góry