reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
A ja dzis znowu zabiegana musialam znowu do zusu jechac i jeszcze mi zostal urzad pracy ale to nie dzis.Zarejestrowalam sie do ginekologa na poniedzialek az sie boje zeby mi jakichs hormonow nie podal na wywolanie okresu czy cos :sorry2:

Kupilam dzis pierwszy raz w rossmannie te chusteczki babydream niebieskie i sa nawet fajne ślicznie pachna , myslalam ze beda slabo nasaczone ale moze byc ;-) no i na probe wzielam pieluchy babydream jak dla mnie do dady podobne.Ostatnio biore rozne pampersy zeby sobie wyprobowac i pozniej kupowac "najlepsze" wedlug mnie.Wczoraj na noc pierwszy raz huggiesy zalozylam i nie wiem czy zbieg okolicznosci czy co bo co godz mi sie maly budzil mokro mu moze bylo ???:confused: jeszcze tak nie mialam zeby sie tyle razy budzil.totalnie sie dzis nie wyspalam.

Ostatnio Michas nauczyl sie zasypiac na boczku :-) jak byl maly to nie lubil przez sen go musialam przekrecac i tak dlugo nie polezal a teraz sam sie na bok przekreca i tak zasypia :tak:
Ale dzis najlepsze bylo ja myje naczynia misio w krzeselku co chwile zerkam na niego spiewam mu jakies glupoty nagle patrze a on kitnął :-D ( przy okazji zauwazylam ze juz mu nozki zwisaja a jeszcze niedawno sie miescily na siedzisku ;-)) moje biedactwo

Załączniki

• 100_9810..jpg
    100_9810..jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 32
kurcze siadlam przed chwila do laptopa na dworze sloneczko bylo napisalam pare postow podnosze glowe a ja swiata nie widze :szok: no zamieć normalnie biala sciana przed oknem tak sypie ... ja juz chce wiosne :-(

Tak sie zastanawiam zeby kupic juz wiekszy fotelik malemu ale nie wiem jaki.Nie mam bardzo kasy zeby kupowac takie za 400 zl a nie wiem czy te tansze sa czegos warte i bezpieczne.Na allegro widze bardzo duzo osob kupilo jakis taki meggy za 95 zl mial ktos z was z takim stycznosc??
Fotelik GLOBTROTER_0-18 kg_HIT CENOWY__NAJTANIEJ!! (946593517) - Aukcje internetowe Allegro

Haha ten Michas to udany jest :)

Ja spiewam Kini zazwyczaj wtedy kiedy strasznie sie meczy z zasniecie. nagle spiewam jej kolysanki ,zaczyna sie uspokajac ,slucha mnie,usmiecha i fik spi :)

Ja dziewczyny mam takie pytanie do Was. Chodzi mi o wózki spacerówki. Dooda pisała właśnie że już przesadziła małego ja też mam to w planach ja tylko ten śnieg stopnieje ale czy to nie za wczas jak mój mały jeszcze nie umi sam siedzieć hmmm :confused:

Ja mam jedną standarową kołysankę dla małej i tak się już do niej przyzwyczaiła, że jak mama jej śpiewała inną to rozglądała się na wszystkie strony i jakoś do spania daleko jej było:):Moja mała też ostatnio sama przekręca się na boczek i śpi:-):-)Wiecie ten mój brzdąc jeszcze tak stabilnie sama nie siedzi, troche się chwieje i poduszeczka przydatna a zaczęła zasuwać na czworaka jak nie wiem, wersalkę w ciągu 2 minut przeraczkuje:tak:A na dodatek próbuje wstawać, no nie wiem czy to trochę nie za wcześnie, zamiast siedzieć się nauczyć to wymyśla, tylko patrzeć jak chodzić zacznie:szok:

Wszystkiego dobrego dla małych jubilatów:-):-)Nawet się nie obejrzymy jak będą pierwszą świeczkę dmuchać te nasze szkraby na torcie:):)

witajcie strasznie długo mnie u was nie było. Wielkie buziaki dla jubilatów naszych kochanych. Lecę choc troszkę ponadrabiac posty.

Wczoraj wyszedł nam pierwszy ząbek więc dołączyliśmy do grona zębolków :-)

Ja dziewczyny mam takie pytanie do Was. Chodzi mi o wózki spacerówki. Dooda pisała właśnie że już przesadziła małego ja też mam to w planach ja tylko ten śnieg stopnieje ale czy to nie za wczas jak mój mały jeszcze nie umi sam siedzieć hmmm :confused:

My juz dawno w spacerowce jezdzilismy ale stwierdzilam ze jeszzcze za zimno i tak wlasnie chyba przeziebilam misia wiec wrocilismy do gondoli zawsze to cieplej. Ale jak najbardziej juz mozna w spacerowce jesli chodzi o wiek ustawiasz oparcie na pollezaco i juz bo tak na prosto to jeszcze niebardzo

reklama
my już zdrowe. Antybiotyk mamy dobrać do końca. Uffff. Co do spacerówki, pozycja na pół leżąco dobrze się sprawdza. Jednak tak jak Livii napisała, korzystamy z gondoli bo jeszcze jest nam zimno.

Do góry