reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Livii mała już nie wymiotuje, też jej charczy i świszcze. Ten kaszel jest poprostu jak u gruźlika. Aż się boje pomyśleć co powie lekarz we wtorek jak się okaże, że nie ma żadnej poprawy. A chorujemy od Was tydzień dłużej. A oprócz tego kaszlu macie jeszcze jakieś dolegliwości ?, bo my żadnych.

reklama
Fredka1 spokojnie , w końcu musi być poprawa, skoro malutka nie gorączkuje to kaszel też przejdzie!!Mnie lekarka mówiła, że teraz są takie wirusy, że dzieci nawet po miesiąc kaszlą:no:A z drugiej strony może to też coś alergicznego??Trzymam kciuki za wtorek;-)
siwaq jeśli to ma być badanie moczu ogólne to możesz do woreczka, choć lepiej troszkę podmyć dzidzię przed i nie musi być moczu dużo:tak:Powodzenia, ja łapałam przez trzy dni:no::no:
liiiviiia moja mała też miała taką kuleczkę właściwie tak na wysokości szyi i pytałam lekarki ale ona twierdzi że to rodzaj węzła i nie jest to nic niepokojącego, oby!!!

Ja też wpadam w jakąś czarną dziurę!!Mama jutro idzie do szpitala, do tej pory dużo mi pomagała, córka starsza chora, dziś byliśmy z nią na pogotowiu, bo w czwartek lekarka przepisała za słabe lekarstwa, mała ząbkuje i zaczyna pokasływać, chce tylko na rękach, ja po środowym usunięciu zęba z przebojami obolała cała, a mąż po 12 godz w pracy , więc zostaję sama z dwoma marudkami:szok::no::wściekła/y:Już chę ciepełka, wiosny i zero chorób!!!:baffled::baffled:

Ale tu dziś pusto....Dziewczyny może faktycznie warto założyć podforum Zdrowie Naszych Dzieci bo tutaj wiele informacji się gubi??
Ja właśnie po kolacji- zrobiłam lasagne i już widzę swój brzuch:wściekła/y: Mało tego oprócz lasagne, w nowym wypiekaczu chlebek się testuje - pierwsze dzieło....... Jak wyjdzie to Wam powiem czy dobry czy nie ;-) Od poniedziałku basta z tym jedzeniem kalorycznym...
Gabi śpi Mężowy jutro do Warszawy na szkolenie, ja obkupiona książkami- ostatnio Dom nad Rozlewiskiem- właśnie kończę, od jutra Miłość nad Rozlewiskiem i tyle....

Fredka podajemy klacidu 2 ml , poza kaszlem i tym charczeniem świszczeniem no i zatkanym noskiem żadnych objawów więcej nie mieliśmy.Teraz juz z noska nie cieknie.

Dziewczyny założyłam nowy wątek ZDROWIE NASZYCH MALUSZKÓW myślę ze to dobry pomysł bo jak (oby nie) komuś sie przytrafi jakies chorobsko moze znajdzie podobne objawy i porady u kogoś innego kto wczesniej o tym pisal i bedzie wszystko w jednym miejscu a tak nie wiadomo gdzie tego szukac.No i mozemy porownac kto co bral czy bylo bezpieczne itp

myślę, że ten wątek do db pomysł :tak:
jak mam np. przekopywać się co jest polecane przy katarku czy czymś podobnym to mi się nie chce:p
a tak wszystko w jednym miejscu

O proszę to Alicje dziś świętują!!! Mojej Alci też dziś stuknęło 6 miesięcy :) Z tejże okazji na deser była śliwka z Hippa - pychotka!

reklama
Wzajemnie wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrówka!!! A czy my śliwki możemy to się okaże w najbliższych dniach ;-);-);-)

Do góry