reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Liiviia zdrówka dla Michasia. Będzie dobrze. Co do faceta To próbujcie się dogadać. A jeśli nie to pomyśl że możesz spotkać jakiegos fantastycznego z ktorym sobie ułożysz życie. Moje dwie koleżanki właśnie na nowo układają sobie życie. Facetów poznały przez internet i obie sa szczęśliwe.:-D:-D:tak::tak:A mężów miały palantów. Jedną zdradzłą jeszcze przed ślubem a potem okazało się ze jakiś czas poślubie ma z tamta dziecko!!!:szok: A drugiej leń i leser. To chyba lepiej byc samemu. Amen.

Fedka, DOODA zdrówka dla maluszków

reklama
Zdróweczka wszystkim chorym dzieciaczkom;-)
Przespanej nocki mamusiom:tak:
i miłego następnego dnia:-)
ściskam wszystkie kobietki i te małe i te duże:-)

No i ja wlasnie tak ostatnio czesto myslalam ze nie jestem z nim szczesliwa i ze chcialabym poznac kogos z kim bym byla i wtedy nachodza mnie mysli ze bedac z nim mecze sie i marnuje sobie zycie i ze moze gdybym sie rozstala to znalazlabym kogos a tak jestem przyblokowana i nieszzcesliwa. Ale bardzo ciezko podjac decyzje o odejsciu tym bardziej ze jest Michalek i nie wiem co zrobic zeby mial jak najlepiej

Liiiviii ja uważam że najlepiej to porozmawiać z M na spokojnie a jeżeli to nic nie da to moze lepiej się rozejsc. Dziecko zawsze wyczuje ze w domu jest cos nie tak, to ono własnie cierpi najbardziej. Jednak wiem że to jest bardzo ciezka sprawa.

Tule gorąco :) i mam nadzieje ze jednak wszystko się ułoży szcześliwie :)

dobrej i przespanej nocki mamusią życzę :)

No i ja wlasnie tak ostatnio czesto myslalam ze nie jestem z nim szczesliwa i ze chcialabym poznac kogos z kim bym byla i wtedy nachodza mnie mysli ze bedac z nim mecze sie i marnuje sobie zycie i ze moze gdybym sie rozstala to znalazlabym kogos a tak jestem przyblokowana i nieszzcesliwa. Ale bardzo ciezko podjac decyzje o odejsciu tym bardziej ze jest Michalek i nie wiem co zrobic zeby mial jak najlepiej
Liiiviiia miałam kiedyś podobna sytuację, byłam w związku z facetem już pięć lat i nie byłam szczęśliwa. Ale spychałąm to w podświadomość i wmawiałam sobie że jestem.. Teraz wiem że to był błąd. Skoro myślisz że nie jesteś z nim szczęśliwa to coś w tym musi być. Powiem Ci że z czasem może być coraz gorzej...Wiem, mnie było łatwiej bo nie miałam maleństwa, ale może rzeczywiście dziecko wyczuwa wszystko..Ja podjęłam decyzję o rozstaniu i teraz nie żałuję. Życzę Ci abyś podjęła właściwą decyzję dla Ciebie :tak:

princi no wlasnie, o co chodzi z tymi podziekowaniami???!!ciekwe..ja mam jedno hmm:confused:
liviiaa nie podejmuj pochopnej decyzji, zastanow sie gleboko!:tak:!Najpierw zrob wszystko zeby bylo dobrze, porozmawiaj, powiedz otwarcie,ze nie jestes z nim szczesliwa, ze myslisz o odejsciu...zobacz co on na to, moze go to jakos otrzasnie...oby;-) jak nie to nie ma sensu byc z kim dla dziecka...pamietaj nieszczesliwi rodzice to nieszczesliwe dziecko!!!:-( Czasem lepiej sie rozejsc...po co synek ma byc swiadkami Waszych klotni?!

Adrianek dzis konczy 6 miesiecy:-):-):-)Kiedy ten czas tak zlecial:szok:
U nas tez chorujemy, ja i Adi, wieczorkeim do lekaarza bo jego kaszelek jest oskrzelowy:-(

Oli ja juz to mu mowilam nawet doszlo do tego ze powiedzialam ze to juz chyba nie jest milosc i nie chce z nim byc ale on wogole nie przyjmuje czegos takiego do wiadomosci tak jakby to do niego nie docieralo bo on nas kocha i chce z nami byc i tyle.

My juz po kolejnej inhalacji Michal dzielnie to znosi. Teraz nawet slysze jakby sie mu tam lepiej odrywalo to wszystko.Antybiotyk naszczescie mamy do podawania strzykawka wiec szybko mu wpuszczam i jakos lyka to swinstwo.Po poludniu znow powtorka z rozrywki ubieramy sie i wio do przychodni :sorry2:

Kupilam test ...
Nie wiem teraz czy robic dzis czy poczekac do rana. niby rano bardziej wiarygodny. Ktoras z was robila popoludniu i wyszlo ??

reklama
livia ja robiłam po południu i wyszło, ale rano jest bardziej wiarygodny, tyle już czekałaś to może zaczekaj do rana.

ADI STO LAT I WSZYSTKIEGO NAJ...

Do góry