naftanalek
Fanka BB :)
My dzisiaj świętujemy Mateuszek kończy pół roczku w sobote upiekłam juz torta bo dzisiaj bede z holterem chodzic ale i tak bedziemy swietowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oo dziekuję wieeelkie dzięki. zaraz w necie sprawdze ulotkę i gnam do apteki aa i maśc majerankowa o takEnka Pulmex baby jest rewelacyjny ale nie wiem od kiedy mozna go stosować to własnie do nacierania klatki piersiowej i plecków
Po za tym spytaj w aptece o kropelki juz mozna te najsłabsze stosować
no i maść majerankowa pod nosek- przynosi ulge i dziala antyseptycznie
dużo zdrówka!!!!
Nie mogę, jaka cisza!!
dzis u nas ślicznie, wiatru nie ma, słonko zagląda do okna, na parapecie kiełkuje rzeżucha...
mały za to dziś dał popis, jadł dokładnie co godzinę o 1, 2, 3, 4, 6...dosłownie po 5 łyków! niby nie jestem zmęczona, nie wiem czy nie było za ciepło, czy mu tylko sie zasnąć chciało przy cycu....
Córcia od tygodnia bez pieluchy w nocy, narazie sucho wiec wielki sukces
sałatka grecka czeka, zmykam na śniadanko chyba.
100 latek ściskamy mocnoMy dzisiaj świętujemy Mateuszek kończy pół roczku w sobote upiekłam juz torta bo dzisiaj bede z holterem chodzic ale i tak bedziemy swietowac