reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

My dzisiaj świętujemy:) Mateuszek kończy pół roczku:) w sobote upiekłam juz torta:) bo dzisiaj bede z holterem chodzic ale i tak bedziemy swietowac:)

reklama
dzien dobry... o raaany ale zmiaaanyyyy
trochę mi zejdzie zanim do nowego forum się przyzwyczaję :szok:

no mała mi qrcze kataru się nabawiła wrrr biedactwo w nocy się męczy :baffled:
strasznie długo zatwierdzanie wiadomości trwa i błedy wychodzą

dziewczyny pomocy !!
mala ma katar gigant ( na szczęście tylko katarek) ale krople/woda morska mało skuteczne, słysząłam coś o nacieraniu plecków i klatki piersiowej ale czym ?? Czy któraś z was coś takeigo robiła ???

Enka Pulmex baby jest rewelacyjny ale nie wiem od kiedy mozna go stosować to własnie do nacierania klatki piersiowej i plecków
Po za tym spytaj w aptece o kropelki juz mozna te najsłabsze stosować
no i maść majerankowa pod nosek- przynosi ulge i dziala antyseptycznie
dużo zdrówka!!!!

Enka Pulmex baby jest rewelacyjny ale nie wiem od kiedy mozna go stosować to własnie do nacierania klatki piersiowej i plecków
Po za tym spytaj w aptece o kropelki juz mozna te najsłabsze stosować
no i maść majerankowa pod nosek- przynosi ulge i dziala antyseptycznie
dużo zdrówka!!!!
oo dziekuję wieeelkie dzięki. zaraz w necie sprawdze ulotkę i gnam do apteki aa i maśc majerankowa o tak :)

Nie mogę, jaka cisza!!
dzis u nas ślicznie, wiatru nie ma, słonko zagląda do okna, na parapecie kiełkuje rzeżucha...
mały za to dziś dał popis, jadł dokładnie co godzinę o 1, 2, 3, 4, 6...dosłownie po 5 łyków! niby nie jestem zmęczona, nie wiem czy nie było za ciepło, czy mu tylko sie zasnąć chciało przy cycu....
Córcia od tygodnia bez pieluchy w nocy, narazie sucho wiec wielki sukces:)
sałatka grecka czeka, zmykam na śniadanko chyba.

Szyszunko- u nas dziś w nocy to samo:baffled:! Ja nie wiem co się dzieje- jakaś pełnia czy co, że dzieci spać nie chcą?:baffled: Na dodatek ok 8-9 już dawno Borys spał, a teraz zasnął dopiero przed chwilką i to z wielkim trudem. Wczoraj w ciągu dnia spał zaledwie 1,5 godz:baffled:.

reklama
U nas też katar od soboty więc dziś już idę do lekarza bo mała sie męczy. Pulmex od 6 mies więc spytam lekarki czy możemy, stosowałam też sól morską i nasivin soft. Dziś tak jakby schodziło ale doszedł kaszelek....ech Ala 1szy raz choruje więc przeżywam to bardzo....

Do góry