reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witam wieczorową porą!
oli zdróweczka życzę dla chłopców.
ja mam duuży problem i wielkiego doła, ale opiszę to na innym wątku i nie dzisiaj:(

albo mam coś ze wzrokiem albo nie ma emotionek

Dobrej i przespanej nocki

reklama
O rany, też na razie oczopląsu dostaję:szok::szok:Pozmieniało się...............
U mnie też malutka ma trochę katar i boje się bo za tydzień wizyta u kardiologa a na drzwiach wywieszka, ze przyjmują tylko zdrowe dzieci:no:Ale może katar to nie powód żeby nas nie przyjęli skoro czekałam na wizytę 2 miesiące!!Idę się rozejrzeć po tym naszym nowym forum:-)

mnie też się ciężko przyzwyczaić. Chyba jestem za stara na zmiany. Hehehe. Kamila ja też nie widzę emotionków. U nas też katarek - u Adasia. Na razie leciutki. Daj Boże żeby Olo się nie zaraził a Adikowi żeby szybko przeszło. Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom. Kamila - głowa do góry. Mam nadzieję że twoje problemy szybciutko się rozwiążą.

Nie mogę, jaka cisza!!
dzis u nas ślicznie, wiatru nie ma, słonko zagląda do okna, na parapecie kiełkuje rzeżucha...
mały za to dziś dał popis, jadł dokładnie co godzinę o 1, 2, 3, 4, 6...dosłownie po 5 łyków! niby nie jestem zmęczona, nie wiem czy nie było za ciepło, czy mu tylko sie zasnąć chciało przy cycu....
Córcia od tygodnia bez pieluchy w nocy, narazie sucho wiec wielki sukces:)
sałatka grecka czeka, zmykam na śniadanko chyba.

dzien dobry... o raaany ale zmiaaanyyyy
trochę mi zejdzie zanim do nowego forum się przyzwyczaję :szok:

no mała mi qrcze kataru się nabawiła wrrr biedactwo w nocy się męczy :baffled:

reklama
dzien dobry... o raaany ale zmiaaanyyyy
trochę mi zejdzie zanim do nowego forum się przyzwyczaję :szok:

no mała mi qrcze kataru się nabawiła wrrr biedactwo w nocy się męczy :baffled:
strasznie

Do góry