reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
No to ja dzisiaj pierwsza- dzień dobry :-D

U nas dziś piękna pogoda- posprzątane już mam, więc szykuję się dziś na dłuuugi spacerek z Boryskiem:tak:. Wczoraj miałam wyjście z koleżankami- raptem nie było mnie trzy godzinki, wypiłam dwa piwka- a dziś katastroficznie się czuję:confused2:. Jakby co najmniej czołg po mnie przejechał:cool:. Spacer mi dobrze zrobi....:sorry:

Życzę Wam udanego weekendu:-D.

ale ci fajnie Elaine ja już nie pamietam kiedy gdzieś wyskoczyłam , nawet ostatnio ominęło mnie panieńskie , no ale cycuś ważniejszy. U nas pada od rana i zastanawiam sie czy iść i moknąć, mały śpi a ja gotuję obiadek. Po południu zaliczymy meczyk siatkówki no i na tym chyba sobota sie skończy

U nas też pięknie, za raz się ubieramy i idziemy na zakupki, bo przecież nie mam co na siebie włożyć, wszystkie przedciążowe ciuchy za duże :-) przynajmniej jest pretekst żeby trochę odświerzyć garderobę :-)

Malutkaaa wracajcie szybko, zdrowka dla Maciusia, oby wszytsko bylo dobrze;-)

elaine zazdroszcze wypadziku;-)

ojj tak kochane wiosna sie zbliza wielkimi krokami czyz to nie cudownie???:-):-):-):-):-)

reklama
A na nas ta niby "wiosna" chyba czyhała :crazy: niby cieplutko tu miska z wozka wyjelam tu to tu tamto i teraz chory :crazy: wczoraj mi troche pokaslywal a dzis to juz kosmos :sorry: biedny taki mokry kaszel ma az mu cos tam rzezi tak paskudnie mu sie odrywa :sorry: i chrypka nawet jak sobie gada. mam nadzieje ze to tylko kaszel i nie rzuci sie na oskrzela ... na razie podajemy stodal i zobaczymy co dalej. zazwyczaj po jednym dniu ze stodalkiem przechodzilo. no i teraz troche w domku posiedzimy ale ponoc ma byc powrot zimy wiec nie stracimy moze duzo :sorry:

Tak sobie pomyslalam zeby juz moze kupic wiekszy fotelik samochodowy ?? Taki do 18 lub 36 kg co zostaje w samochodzieprzodem do jazdy ustawiany a nie nosidelko bo strasznie malemu juz ciasno taki biedny zgiety jeszcze ten kombinezon. Co wy na to?? ktoras z was moze juz przymierza sie do zakupu??

Ostatnia edycja:
Do góry