reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
No to ja dzisiaj pierwsza- dzień dobry :-D

U nas dziś piękna pogoda- posprzątane już mam, więc szykuję się dziś na dłuuugi spacerek z Boryskiem:tak:. Wczoraj miałam wyjście z koleżankami- raptem nie było mnie trzy godzinki, wypiłam dwa piwka- a dziś katastroficznie się czuję:confused2:. Jakby co najmniej czołg po mnie przejechał:cool:. Spacer mi dobrze zrobi....:sorry:

Życzę Wam udanego weekendu:-D.

ale ci fajnie Elaine ja już nie pamietam kiedy gdzieś wyskoczyłam , nawet ostatnio ominęło mnie panieńskie , no ale cycuś ważniejszy. U nas pada od rana i zastanawiam sie czy iść i moknąć, mały śpi a ja gotuję obiadek. Po południu zaliczymy meczyk siatkówki no i na tym chyba sobota sie skończy

U nas też pięknie, za raz się ubieramy i idziemy na zakupki, bo przecież nie mam co na siebie włożyć, wszystkie przedciążowe ciuchy za duże :-) przynajmniej jest pretekst żeby trochę odświerzyć garderobę :-)

Malutkaaa wracajcie szybko, zdrowka dla Maciusia, oby wszytsko bylo dobrze;-)

elaine zazdroszcze wypadziku;-)

ojj tak kochane wiosna sie zbliza wielkimi krokami czyz to nie cudownie???:-):-):-):-):-)

reklama
A na nas ta niby "wiosna" chyba czyhała :crazy: niby cieplutko tu miska z wozka wyjelam tu to tu tamto i teraz chory :crazy: wczoraj mi troche pokaslywal a dzis to juz kosmos :sorry: biedny taki mokry kaszel ma az mu cos tam rzezi tak paskudnie mu sie odrywa :sorry: i chrypka nawet jak sobie gada. mam nadzieje ze to tylko kaszel i nie rzuci sie na oskrzela ... na razie podajemy stodal i zobaczymy co dalej. zazwyczaj po jednym dniu ze stodalkiem przechodzilo. no i teraz troche w domku posiedzimy ale ponoc ma byc powrot zimy wiec nie stracimy moze duzo :sorry:

Tak sobie pomyslalam zeby juz moze kupic wiekszy fotelik samochodowy ?? Taki do 18 lub 36 kg co zostaje w samochodzieprzodem do jazdy ustawiany a nie nosidelko bo strasznie malemu juz ciasno taki biedny zgiety jeszcze ten kombinezon. Co wy na to?? ktoras z was moze juz przymierza sie do zakupu??

Ostatnia edycja:
Do góry