reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

sorki za referat odpisalam do mam, których maluchy choruja i chyba za bardzo sie rozwlekłam, już poprawiam:)
a tak na marginesie,każdy z nas o coś pyta, czasem konkretne osoby wiec jak widze że ktoś pisze na ogólnym jakiś referat do danej osoby to nie zawsze czytam, ale nie pisze o tym, ze takie referaty, że nie chce się czytac powyżej 4 linijek, bo czasem ktoś ze chce i przeczyta.....ja też mam wiele do nadrabiania czesto i nie narzekam:):)
wiec kto nie chce niech nie czyta, już poskracałam i wysłałam priv:) do dziewczyn

szyszunka bardzo dobrze, ze piszesz tyle, bo piszesz mladrze i radzisz:tak:Ja tez czasem wpada na moment luknac i omijam te dlugie referaty;-)ale jak mam chwile wracaml do nich bo zawsze mozna sie czegos dowiedziec:tak:moja wypowiedz nie byla absolutnie zlosliwa;-)troszke poczucia humoru :tak:;-)po co od razu sie tak zloscic i wybuchac;-)po to jest forum zeby pisac, prawda?:-p

reklama
eli identyczna sytuacja u nas - Maly spadl z 10 centyla ponizej 3 . daj znac jak tam z ta waga u was bedzie i czy wroci do normy bo moze i ja powinnam zmienic mleko

Szyszunka odpisalam ci na privie referatem an referat ;) tylko sporo dluzszym ;) ale cos mi sie zacielo i nie wiem czy to do ciebie poszlo a jak tak to nie wiem czy nie 2 razy ;P

Ostatnia edycja:
oj, chyba tego humoru brakło....i jakoś tak mi sie przykro zrobiło, ze ja klepię piszę w sumie o prywatnych sprawch, chcę pomóc, bo moja córcia strasznie chorowała i nikt mi nic nie doradził, a tu słysze, ze nikomu sie nie chce referatów czytac....
no nic, koniec tematu
zbieram sie do Kościoła wiec zmykam, odezwę się później.

Dzieńdoberek:-)
ojej nie wiem co się dzieje dwa dni nie zaglądalam, a tu tyle do nadrobienia:sorry: no nic postaram się wieczorkiem:tak:
Miłego dnia:rofl2:

Może mało się udzielam, ale zawsze czytam. Nigdy nie wiadomo c się może przytrafić a wiedzy nigdy nie za wiele:-):-):-) Chętnie korzystam z rad doświadczonych mamusiek, także dziewczyny piszcie w końcu po to jest to forum:-):-)

Oddalam glosik :rofl2:

szyszunka chyba nas zle zrozumialas ;-) Ja to zawsze cos chlapne a potem musze sie tlumaczyc,ze to co napisalam to nie tak milam na mysli i tak w kolko...
Nigdy nie lubilam jezyka polskiego :-p Hehehe nie dosc,ze zawsze mialam zle zdanie ulozone,to nauczycielka musiala sie domyslac o co mi chodzi... a czytanie to jakas masakra byla.. Przeczytalam pol tomu Krzyzakow i nie wiem o czym czytalam... bo po 5 kartce juz myslalam o czym innym... Pana Tadeusza musialam czytac dwa razy... Tak to jest z moja koncentracja od zawsze.. :-D:-D:-D tak mi zostalo do dnia dzisiejszego,ze nie chce mi sie czytac czegos gdzie jest duuuuzo napisane... No chyba,ze mam duuuuuuuuzo czasu.. ...
Takze przepraszam,jesli urazilam ,ale zupelnie nie o to mi chodzilo ze za duzo piszesz/piszecie... Przeciez to nie moja sprawa hehe po prostu nie musze tego czytac ;-)

Princi to jestes lepsza ode mnie :-D ja krzyzakow przeczytalam ze 3 strony i rzucilam ksiazka bo to takim jezykiem pisane ze cholera wie o co im chodzilo :-D

reklama
Do góry