reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
witam wrzesniowe mamuski, czy moge sie przylaczyc, ja urodziłam synka 21 wrzesnia 2009r o 21.00 tydzien po terminie, mial 54cm, wazyl 3520g

witam marsamar, ja też urodziłam synka 21.09. tylko że o 18, nawet waga podobna 3500g tylko troche wyższy bo 58 cm.
dziś nasze smyki kończą 5 miesięcy:))

własnie doriska juz koncza 5miesiac, tak szybko to leci, a tak niedawno rodziłam, ostatnio przegladalm zdjecia, ktore mąż robił mi na porodowce, Błażejek tam jest taki malenki,a teraz wazy juz 8kg i ma jakies 66-67cm(cieżko zmierzyc), a Twój ile teraz wazy, karmisz piersia czy butelka?

Princi dla mnie najgorsze były "Dziady" nie dałam rady;-)
Marsamar Doriska ja też urodziłam21 w poniedziałek:tak:

faktycznie ten czas strasznie szybko leci aż za szybko. Mati waży ok. 7800 a mierzymy go sami i tak z 71-72 nam wychodzi a ja karmie już tylko butla od ok 3 tygodni a wcześniej to troche pierś a troche butla
indygo no to zdrówka dla malucha z okazji ukończenia 5 miesiąca:)

my tez sami probowalismy mierzyc i jak widzimy, ze juz sie ladnie wyprostowal i bierzemy miarke to on kuli nozki i tak w kolo, wiec dokladnie nie wiemy ile mierzy, pediatra mierzy taka miarka jak centymetr kraiwecki, ale tez za bardzo jej sie nie udalo, wiemy tylko tyle, ze ubranka musimy kupowac juz na 80cm, a nie ktore nawet wieksze:-D

reklama
no to ja nie wiem w takim razie chyba coś ]żle mierzymy bo u nas jeszcze ciuszki 68 śmigajają a w 74 dopiero zaczynamy ubierać :rolleyes2:

Do góry