reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

No cóż eli88 zapoznałam się z regulaminem bardzo dobrze i szkoda słów aby skomentować twoja postawe, tym bardziej że nic takiego co mi ostatnio napisałaś nie poruszyłam. Jesteś niesprawiedliwa i niestety smarkata. Możesz zrobić z tym postem co chcesz, ja w takim układzie cieszę się niezmiernie że nie jestem z wami na tajniaczkach:no:

?? Łolaboga... o co kaman?:eek::confused:

A tak w ogóle..to dzień dobry:-D Ja jeszcze przed śniadankiem, ale zaraz popędzę coś wsunąć;-).

reklama
To ciężko macie z tym jedzeniem.
Ten mój smok wciąga cztery razy dziennie 210 mleka i raz 180 "zupki".
Wczoraj była pani pediatra u nas i wszystko jest ok.
A po twardości dziąsełek stwierdziła że zęby będą szły niedługo u dołu i u góry, także czekamy na pierwsze kły.

No cóż eli88 zapoznałam się z regulaminem bardzo dobrze i szkoda słów aby skomentować twoja postawe, tym bardziej że nic takiego co mi ostatnio napisałaś nie poruszyłam. Jesteś niesprawiedliwa i niestety smarkata. Możesz zrobić z tym postem co chcesz, ja w takim układzie cieszę się niezmiernie że nie jestem z wami na tajniaczkach:no:

takie sprawy zalatwia sie na priv:tak:
dziewczyny z forum nie maja pojecia co sie dzieje!!!
Prosze nieobrazac eli:tak::-p

Dziewczyny spokojnie po co Wam te sprzeczki??

Ogólnie witam.Mój syn jest dziś bardzo grzeczy aż się zdziwiłam:eek:Pewnie poczół że tatuś wrócił i tzreba być grzecznym hehe.

margaret bez obrazy... ale Ty wcale nie bywalas w tajniaczkach i z tego powodu wiekszosc cie nie zna juz... regulamin to regulamin...
A Twoj suwaczek... znow jestes w ciazy ?? Bo nie wiem czy gratulowac :-D

Wczoraj była pani pediatra u nas iwszystko jest ok.
A po twardości dziąsełek stwierdziła że zęby będą szły niedługo u dołu i u góry, także czekamy na pierwsze kły.
Jak juz kiedys wspomnialam, nam pediatra tez powiedziala,ze zabki juz tuz tuz ! Juz je prawie widzi,czuje i nie wiem co tam jeszcze.. to bylo jakos 4-5 mc.. a wyszly dopiero w 9!!! :eek:
Zycze,zeby Wasza pani pediatra az tak sie nie pomylila... bo to czekanie, a moze juz,a moze dzis,... troche dobija,jak ma sie za duzo informacji i nadziei naraz...;-)

Jasne, ale my jakoś się nie gorączkujemy także bez nerwów się obejdzie.
Poza tym im później mu wyjdą tym lepiej dla mojego nocha. Ma on taką swoją formę okazywania uczuć jak jest u mnie na rękach:D

reklama
Moja Nati jak zasypiala to trzymala mnie za ucho czasem... grr .. bolalo.. ale i tak uwazam,ze lepiej niz pielucha jakas czy cos..

Ostatnio byla u nas kolezanka z 2,5 letnim chlopcem,ktorego szla klasc spac... pielucha na glowe, smoczek i butelka mleka... butelka taka jaka moja Kinia teraz uzywa... szok troche dla mnie byl :sorry:

Do góry