reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

hahah też czasami tak mam ale wówczas mój małż - wywal
i po sprawie;-)
no a potem przynajmniej jest uzasadnienie by cosik nowego nabyć "bo przecież ja nie mam co na siebie włozyć " heheheh

reklama
Enka- właśnie taką taktykę teraz objęłam;-). Ale w połowie..już zaczęłam się przyglądać...i "no tak, nie noszę-ale szkoda"..albo "hmm..może jeszcze ubiorę"... Masakra! :wściekła/y:
Też tak mam:-pale tak szczerze to po co ma ci się szafa nie zamykać bo masz za dużo albo po co masz się denerwować bo za ciuchami których nie nosisz podziałaś gdzieś swoją ulubioną bluzkę.Zawsze wyrzucam jeśli coś już mi nie jest potrzebne ewentualnie oddaje to komuś komu może się przydać.
Po za tym zawsze będziesz mogła namówić swojego \męża na coś nowego.

A ja sie w zadne ciuchy nie mieszcze i wszystko popakowalam w wory i do piwnicy :-D z nadzieja ze do nich schudne ;-) a w szafie mi zostaly ze 3 bluzki i ze 3 pary spodni :zawstydzona/y:

Rety no znowu sie zalamalam :eek: dzis zaczelam malemu podawac ten biseptol na ta bakterie w moczu i juz teraz nie wiem czy lepiej podawac czy lepiej nie :eek: zobaczcie co na ulotce pisza
Możliwe skutki uboczne: Zaburzenia żołądkowo-jelitowe (nudności, wymioty, brak łaknienia, rzadziej biegunka), zapalenie języka, bóle brzucha, zapalenie żołądka, skórne reakcje alergiczne ( wysypka, pokrzywka, znacznie rzadziej rumień wielopostaciowy, świąd, złuszczające zapalenie skory, nadwrażliwość na światło), gorączka, dreszcze. Mogą wystąpić zmiany w obrazie morfologicznym krwi, rzadko zapalenie miąższu wątroby, przemijające zaburzenia czynności ośrodkowego układu nerwowego, bóle i zawroty głowy, zaburzenia snu, omamy, zaburzenie czynności nerek. Rzadko zdarzają się przypadki ciężkich objawów niepożądanych, które występują niekiedy po zastosowaniu sulfonamidów, takie jak: zespół Stevensa-Johnsona, zespół Lyella, ostra martwica wątroby, alergiczne zapalenie mięśnia sercowego, zapalenie trzustki, zapalenie jamy ustnej, aseptyczne zapalenie opon mózgowych, depresja, apatia, bóle stawów i mięśni; bardzo rzadko nacieki płucne, hipoglikemia, pojedyncze przypadki rzekomobłoniastego zapalenia jelit. Podczas leczenia ko-trimoksazolem należy unikać prowadzenia pojazdów mechanicznych.

Podaje malemu ciagle dicoflor a ten biseptol podobno wybija tez te dobre bakterie

:eek: Mulatka ratuj i wyraz swoja opinie

Ostatnia edycja:
witam rano i odrazu mówię do wieczora.Dziś mam ostatni dzień praktyk na pogotowiu ratunkowym:-)Dobrze że miałam wyrozumiałych opiekunów bo nie musiałam co dziennie jeździć tam.A i czeka mnie jeszcze dziś chirurg:-(Z nowu będe umierać:-(
Największy plus dzisiejszego dnia: MOJE KOCHANIE DZIŚ WRACA Z DELEGACJI:laugh2::laugh2::laugh2:
Miłego dnia :-)

Szyszunka nie wiesz czy dr Partyka przyjezdza na wizyty domowe ?? Bo cos mi sie tak o uszy obilo. i nie wiesz jaki jest koszt takiej wizyty?? wolalabym malego tam nie ciagnac tym bardziej ze bede bladzic i ponoc ciezko tam wogole zaparkowac

reklama
liiiviiia - ja pamietam że biseptol za starych czasów dzieciom i to starszym podawano baaardzo ostrożnie bo własnei na jelita źle działa no ale faktycznie mulatka może pomoże

Do góry