reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Witaj Iza.No prosze,a myslalam,ze ja tu przypadkiem trafiona,sama bede.Jeszcze troche i rozgryze wszystkie nurtujace mnie tajemnice komputerowe:wściekła/y:.Navan troszke daleko od Dublina,ale ta sama wyspa.Pozdrawiam cieplo.

Witam mamuśki, u nas dzis jakoś tak pochmurnie, smutno, nosa spod kołdry wystawiać nie miałam ochoty, ale córcia przybiegła do mnie i woła: mamo mamo wstawaj już dzionek!
W kuchni sterta zmywania:(, na stole sterta wyprasowanych ciuszków, trzeba by je powkłądać do szafek-nie chciało mi się już wczoraj, ale dzis tym bardziej....oj chyba kawkę wypiję i biorę się do roboty, bo maluchy o dziwo jakieś grzeczne.
obym nie zapeszyła:)
na obiadek chyba zrobię roladę z mięska mielonego i jakąś zupinkę.
A wczoraj byłam u przyjaciółki, te "uszkodzenia" kręgosłupów to jakaś masakra, co raz słyszę, że któraś ma korzonki albo wypadniety dysk, a ty Moniczka jak już z plecami? Kurde, tylko ta moja przyjaciółka trochę biedna, bo nie jest pewna, czy nie "postarali" sie o dzidziusia i tym samym nic nie może wziaść i czekać do zrobienia testu-masakra:)
no nic, lecę robić kawkę, śniadanko małej i sprzątać:(

Dzien dobry.Dziekuje wszystkim za mile przyjecie na forum.Minka1 ja tez tak robie,ale to nie pomaga.Kupilismy nawilzacz powietrza i tez bez zmian.Maly jest alergikiem,moze to jest przyczyna jego wiecznego katarku...Milego dnia.

U mnie tak samo szyszunka... sterta garow do mycia, zupa wstawiona na najmniejszy gaz a ja siedze na BB... :eek: :-D:-D:-D Dobrze,ze dzieci najpierw zjadly sniadanko, zanim tu weszlam.. znaczy,ze nie jestem az tak uzalezniona :-D:-D:-D
I Nati z rana, "mamo,wstawaj, juz jest dzien!" :-D:-D:-D

dziewczyny, ad katarku, wynalazłam specyfik do noska na bazie soli morskiej, jest to homeopatyczny (wiem co niektórzy myśla o tym ja też sceptyczna byłam ale sprawdziłam to na sobie) aerozol euphorbium. Zarówno dla dorosłych jak i niemowląt. Miałam katar a wiadomo leczony tylko 7 dni trwa a nieleczony tydzień ;-) tym razem 3 dni i koniec. Mała też załapała katar, sól morska oki ale tym czymś psiknęłam raz i jak na razie katar w zaniku :-)

Ja co prawda gary pomyłam wczoraj na noc, ale za to mam pełno prasowania ;-) ale co?? pierwsza kawa i BB :-)
Mała lezy na kocyku i fika sobie i śmieje się do telewizora, kinomanka mała :-)
U mnie też pochmurno, kurczę tyle czasu już tu mieszkam, a wciąż nie mogę się przyzwyczaić do tej pogody :wściekła/y: ehhhh.. ja chcę wiosnę!!! (chyba się powtarzam ;-))
Obiadu dziś nie robię bo w lodówce światło, muszę na Mojego czekać i zrobimy zakupy, bo sama z wózkiem Amelkowym i wózkiem z Tesco raczej rady sobie nie dam :-)
Pozdrawiam i miłego dnia życzę!

reklama
a u mnie już pozmywane, w piekarniku dochodzi pieczeń -napiszę wam na jedzonku, zupka gotowa,ciuszki wyniesione, tylko pochować muszę, jeszcze tylko pozmywac po robocie i chce odkurzyć.
Maluchy dziś grzeczne, wieć ok.

Ps. U mnie zawsze rano BB pierwsze:) oj gdyby mój maż to zobaczył..... :)
nic, lecę chyba dalej do roboty.

Do góry