reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

A ja wpadam tylko na chwilę Właśnie wróciłam od lekarza i mam potwierdzoną dyskopatię-niestety.Mam też kamienia na nerce małego póki co. Na początek 10 zastrzyków potem rehabilitacja...No i jestem na L4 bo ja już po macierzyńskim, obecnie miałam urlop wypoczynkowy:szok: Najlepsze było to: nie może Pani nic dźwigać tylko do kilograma:sorry::sorry::sorry:

reklama
ojej ale jak tu nie dzwigac jak ma sie male dziecko ci lekarze to naprawde "potrafia pomoc"ale uwazaj na siebie bedzie dobrze;-)

Hey dziewczyny!Jestem tu "nowa" hehe.Możecie mi powiedzieć jak się zapisuje do grup i jak się robi te grafiki(ile dziecko ma lat czy miesięcy??)
z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam!!!!

Moniczka- no to Ci współczuję. Musisz uważać na siebie.

Mirela- musisz wejść w ustawienia i tam popróbować. A jeśli chodzi o te wszystkie "odmierzacze" to są to tzw suwaczki. Wpisz taką nazwę w google a znajdziesz strony gdzie mozesz je sobie stworzyć. Później już w ustawieniach na stronie forum wklejasz link i działa.;-):tak:
No i poza tym witaj na forum BB:tak:;-)

Hey dziewczyny!Jestem tu "nowa" hehe
witaj:-)
A ja wpadam tylko na chwilę Właśnie wróciłam od lekarza i mam potwierdzoną dyskopatię-n
:-:)-(uwazaj na siebie, ale z tym dzwiganiem to juz lekka przesada, ciekwe jak masz to zrobic majac male dziecko...hmmm

Ps. U mnie zawsze rano BB pierwsze:) oj gdyby mój maż to zobaczył..... :)
nic, lecę chyba dalej do roboty.

:-D:-D:-D:-Dno moj M tez nic nie wie ze ja pierwsze co rano BB:-p;-):laugh2:

Witam dziewczyny:-)Dawno tu nie zaglądałam ale mam sporo na główce.
Ostatnio też mam problemy zdrowotne.trzy tygodnie temu wycieli mi ropnia krocza-przez 2 tygodnie wkładali mi sączki w miejsce tej rany-to jest okropne!!Uwierzcie wole rodzić niż żeby mi to coś tam wkładali przemywali wyciagali-oj troche inna kolejność:sorry:aktualnie tylko na maści jestem:-)
Z innych zmian hmm.nie karmie swojego Oliwiera piersią od czasu gdy skończył dwa miesiące-straciłam pokarm,ale nie ma jak upierdliwy teść który ze słonecznego dnia potrafi burze zrobić:wściekła/y::sad:
Teraz jestem na antykoncepcyjnych tabletkach.Tyle że gdy wycieli mi tego rponia to musiałam przyjmować antybiotyk no i cóż dostałam okres prawie w połowie brania tabletek!!I już go mam 9 dni a za 3 dni kończą mi się tabledki i nadal będe miała okres-wykrwawie sie chyba.
Mój synek hmm waży 8800g w piątek skończy 5 miesięcy:-)
Jeszcze sesja mnie dobija:-(mam egzamin w plecy co drugi dzień jestem u chirurga.Moje kochanie w delegacji a teście dupe na mnie wypieli w wszystko musze z dzieckiem robić na rękach.Nawet do chirurga z nim jerzdze.Oby tylko nie załapał czegoś z tej przechodni!!
A co tam u Was??Jak maluchy?

Załączniki

• DSCN0711.jpg
    DSCN0711.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCN0709.jpg
    DSCN0709.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 35
Mili,bardzo wspolczuje.Nie znam tego bolu,ale domyslam sie co to znaczy.18 lat temu,jak rodzilam pierwszego syna bardzo modne bylo szycie rozpuszczalnymi nicmi.(dopiero wchodzily,bynajmniej u nas w Gorzowie).Na dzien przed wypisem odkrylam pod prysznicem,ze wszystko sie rozeszlo i mam2 c...Zalamka,bol i ponowne szycie.W domu z dzieckiem na reku,katastrofa.Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do formy.:crazy:

reklama
Do góry