reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
TolaLee wlasnie jak najbardziej niespodziankowe.
Gdzies tam w srodku na to liczylam ale Sebastian nie dal po sobie nic poznac. I zachowywal sie tak jakby kompletnie nie byl tym zainteresowany.
A ja w sumie moglam sie troche domyslic bo sylwester to data poczecie naszej Julki ...
Gdzies tam w srodku na to liczylam ale Sebastian nie dal po sobie nic poznac. I zachowywal sie tak jakby kompletnie nie byl tym zainteresowany.
A ja w sumie moglam sie troche domyslic bo sylwester to data poczecie naszej Julki ...
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
proszę was jedynie o życzenia zdrówka dla Maluszka bo własnie zauważyłam, że mały ma katar od mniej wiecej 3 dni troszkę mi pokasływał tak inaczej, ale oczywiście ślini sie na potęgę, wiec zrzuciłam to na zakrztuszenie, wczoraj troszkę mi chrypił, ale to nie 1 i nie ostatni raz, ale rano jak zaczął psikać to poleciała mu woda z noska:-( posmarowałam maścią majerankową, zakroplę jak wstanie mały marimerem i jutro zrobię krew i wstępnie pojadę do lekarza....
a już się tak cieszyłam, ze mały nie choruje.
Wszystkim Naszym Dzieciaczkom życzę duuuużooo zdróweczka Niech rosną kochane nasze skarbeczki
Magdalena0713
Makta! GRATULACJE Ehh, aż mi się przypomniało jak mój Łukasz poprosił mnie o rękę...
Szyszunko! Duuuużo zdrówka dla Bartusia ;-)
Szyszunko! Duuuużo zdrówka dla Bartusia ;-)
Chyba jesteście czarodziejkami, narazie katarku nie widać, wyczyściłam nosek i kaszelek też się narazie nie pojawia, dziś bedę go obserwowac, w razie co jutro umówiłam sie prywatnie na 15 na wizytę do pediatry.
No i kochane już 2 dni i 2 noce bez smoczka, strasznie sie bałam, ale cyckowanie wraca do normy, mały sie chętniej przystawia, już 2 razy w dzień ululany z niewielkim płaczem, wiec chyba odnosimy sukces.
Makta, nawet nie miałam czasu pogratulować, to cudowna data zaręczyn, poczęcia i pewnie każdy sylwester będzie dla was szczególny. No i tak romantycznie - GRATULACJE!
Popatrzcie jak ten czas leci, rok temu juz byłyśmy już w większosci dumnymi cieżarówkami po nowym roku wiedziałam już że będzie dzidziuś i od razu wiedziałam że syn! a tu dziś maluch 4 miechy ma za sobą!
miłego popołudnia.
No i kochane już 2 dni i 2 noce bez smoczka, strasznie sie bałam, ale cyckowanie wraca do normy, mały sie chętniej przystawia, już 2 razy w dzień ululany z niewielkim płaczem, wiec chyba odnosimy sukces.
Makta, nawet nie miałam czasu pogratulować, to cudowna data zaręczyn, poczęcia i pewnie każdy sylwester będzie dla was szczególny. No i tak romantycznie - GRATULACJE!
Popatrzcie jak ten czas leci, rok temu juz byłyśmy już w większosci dumnymi cieżarówkami po nowym roku wiedziałam już że będzie dzidziuś i od razu wiedziałam że syn! a tu dziś maluch 4 miechy ma za sobą!
miłego popołudnia.
henrietta5
Makta gratulacje!!!!
oj wiecie co ja codziennie wspominam jak mały się urodził i te dni w szpitalu- tak chciałam iść do domu a nie wiedziałam ,że będę za tym tęsknić
oj wiecie co ja codziennie wspominam jak mały się urodził i te dni w szpitalu- tak chciałam iść do domu a nie wiedziałam ,że będę za tym tęsknić
Makta gratulacje
Jakos sentymentalnie sie zrobilo tu ;-) ale ja tez o tyym wszystkim czesto mysle bo w koncu rok mija ja sie 16 stycznia dowiedzialam ze jestem w ciazy ;-) i od razu bylo buszowanie w ciazowych ciuchach ostatnio stwierdzilam ze za jakies 3 lata chce drugie dziecko a za jakies 8 -10 trzecie ;-)
Jakos sentymentalnie sie zrobilo tu ;-) ale ja tez o tyym wszystkim czesto mysle bo w koncu rok mija ja sie 16 stycznia dowiedzialam ze jestem w ciazy ;-) i od razu bylo buszowanie w ciazowych ciuchach ostatnio stwierdzilam ze za jakies 3 lata chce drugie dziecko a za jakies 8 -10 trzecie ;-)
I po czwarte...mój ukochany w sylwestra o polnicy poprosil mnie o reke wiec jestem juz legalna narzeczona )))
Ale sie ciesze...
ojej przeoczylam
Makta najserdeczniejsze gratulacjeeee:-):-):-):-)superrr
Od razu mi sie przypominaja nasze zareczynyM kupil bilety i zabral mnie na wycieczke do Brukselii:-)bylo cudownie, kolacja, swieczki, winko mmmale na kolana moj ukochany padl w dordze powrotnejw pociaguwszyscy sie gapilia ja ryczalam zaslaniajac sie bukietem czerwonych roz!!
reklama