reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
TolaLee wlasnie jak najbardziej niespodziankowe.
Gdzies tam w srodku na to liczylam ale Sebastian nie dal po sobie nic poznac. I zachowywal sie tak jakby kompletnie nie byl tym zainteresowany.
A ja w sumie moglam sie troche domyslic bo sylwester to data poczecie naszej Julki ...

proszę was jedynie o życzenia zdrówka dla Maluszka:) bo własnie zauważyłam, że mały ma katar:( od mniej wiecej 3 dni troszkę mi pokasływał tak inaczej, ale oczywiście ślini sie na potęgę, wiec zrzuciłam to na zakrztuszenie, wczoraj troszkę mi chrypił, ale to nie 1 i nie ostatni raz, ale rano jak zaczął psikać to poleciała mu woda z noska:-( posmarowałam maścią majerankową, zakroplę jak wstanie mały marimerem i jutro zrobię krew i wstępnie pojadę do lekarza....
a już się tak cieszyłam, ze mały nie choruje.

Wszystkim Naszym Dzieciaczkom życzę duuuużooo zdróweczka Niech rosną kochane nasze skarbeczki:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Chyba jesteście czarodziejkami, narazie katarku nie widać, wyczyściłam nosek i kaszelek też się narazie nie pojawia, dziś bedę go obserwowac, w razie co jutro umówiłam sie prywatnie na 15 na wizytę do pediatry.
No i kochane już 2 dni i 2 noce bez smoczka, strasznie sie bałam, ale cyckowanie wraca do normy, mały sie chętniej przystawia, już 2 razy w dzień ululany z niewielkim płaczem, wiec chyba odnosimy sukces.

Makta, nawet nie miałam czasu pogratulować, to cudowna data zaręczyn, poczęcia i pewnie każdy sylwester będzie dla was szczególny. No i tak romantycznie - GRATULACJE!
Popatrzcie jak ten czas leci, rok temu juz byłyśmy już w większosci dumnymi cieżarówkami:) po nowym roku wiedziałam już że będzie dzidziuś i od razu wiedziałam że syn! a tu dziś maluch 4 miechy ma za sobą!

miłego popołudnia.

Makta gratulacje :tak:

Jakos sentymentalnie sie zrobilo tu ;-) ale ja tez o tyym wszystkim czesto mysle bo w koncu rok mija :blink: ja sie 16 stycznia dowiedzialam ze jestem w ciazy ;-) i od razu bylo buszowanie w ciazowych ciuchach :-D ostatnio stwierdzilam ze za jakies 3 lata chce drugie dziecko a za jakies 8 -10 trzecie ;-)

I po czwarte...mój ukochany w sylwestra o polnicy poprosil mnie o reke wiec jestem juz legalna narzeczona ;))))
Ale sie ciesze...

ojej przeoczylam:zawstydzona/y:

Makta najserdeczniejsze gratulacjeeee:-):-):-):-)superrr:tak::tak::tak:

Od razu mi sie przypominaja nasze zareczyny:cool2:M kupil bilety i zabral mnie na wycieczke do Brukselii:-)bylo cudownie, kolacja, swieczki, winko mmm:tak:ale na kolana moj ukochany padl w dordze powrotnej:-Dw pociagu:-Dwszyscy sie gapili:shocked2:a ja ryczalam zaslaniajac sie bukietem czerwonych roz!!:-p:tak:

reklama
Do góry