reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Ja tam nawet na "Modzie na sukces" rycze... wiec o programach z problemami dzieci nie wspomne...:zawstydzona/y:
Ostatnio "teraz My " jak lecialo tez wylam... jak tej babeczce corcie zabil pijany kierowca :-(

Aaaa ogladalam Princi i tez serce mi krwawilo.
nie mam pojecia jak mozna sie pozbierac po czyms takim.
teraz rozumiem moja chrzestna ktora urodzila swoja coreczke a ona za kilka dni umarla...tak chora sie urodzila. I wczesniej bylo to dla mnie smutne ale dopiero teraz gdy sama jestem mama czuje jak ogromny moze byc to bol.
No ale smutno sie tutaj zrobilo a przeciez przed swietami powinnysmy sie cieszyc.
Kochane mamuski czego sluchacie w autach bo wlasnie chce poszukac jakis dobrych plyt przed dluuuga podroza do Polski autem.
Sciagnelam juz 2 plytki jakis swietecznych hiciorow a co jeszcze polecacie???

Ja tam nawet na "Modzie na sukces" rycze... wiec o programach z problemami dzieci nie wspomne...:zawstydzona/y:
Ostatnio "teraz My " jak lecialo tez wylam... jak tej babeczce corcie zabil pijany kierowca :-(

ja tez taki ryczek jestem:zawstydzona/y:

No ale smutno sie tutaj zrobilo a przeciez przed swietami powinnysmy sie cieszyc.
ok zmieniamy temat!!!Stworzmy sobie swiateczny klimat, a raczej przedswiateczny:tak:;-)Porozmawiajmy np o tym jakie sa Wasze ulubione potrawy wigilijne;-)albo co najlepiej Wam wychodzi jesli chodzi o potrawy wigilijne:-)
liviia wszystkiego naj z okazji rocznicy:-)

PIEROGI Z KAPUSTA I GRZYBAMI mojej babci....dla mnie jak co roku hicior ponadczasowy.
I taki prawdziwy sernik z rodzynkami i z polewa z ciemnej czekolady...czekam na to jak na jakies zbawienie he he he

No kończymy smęciki, ja wróciłam z poprawy urody- mama odnowiona to i spokojniejsza, henna zrobiona, brewki wyregulowane, psycholog (kosmetyczka) zaliczony:)
Bąbelek tylko mój coś 4 godziny nie jadł i wrzeszczy dostawiony do cyca, nakarmiłam jak zasnął, ledwo zjadł i już nie śpi, leży obok i ssie dolną wargę albo piąstki:)

Co do świat to mnie denerwuje obdarcie z tej atmosfery już do świąt, bo już mam dosc wszędzie od listopada choinek, kolęd itp. w tym roku nie latam po skleach, wiec atmosfera jest przedświąteczna, ale jak widzę w listopadzie choinke, to juz w święta jest dla mnie taka "obleciana"
Co do czaru świąt, to dla mnie najwiekszy hit to grzybowa z kluskami! od kilku lat tez karp w wydaniu taty i pierogi z kapustą i grzybami teściówki smażone na oleju..........oj czekam juz czekam.......w tym roku świąta u moich rodziców, wiec całkowicie jak z dzieciństwa.....oh...już czuję te zapachy, makowiec, serniczek...

barszczyk czerwony z uszkami, zupa grzybowa i pierogi z kapusta i grzybami mniammmm:tak::-)a i serniczek mmm moj M sam piecze chalke drozdzowa -wyglada jak ze sklepu a smakuje hohoho :-):-):-):tak:

szyszunka ja tez wczoraj robilam sobie henna brwi i rzes -czlowiek od razu inaczej sie czuje:-):-):-)prawda?;-):rofl2:

reklama
Do góry