reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Zuzia28 my płacimy 270 zł za 10 zajęć. Wchodzą dwie dorosłe osoby i maluch :-) kryteriów nie ma żadnych, zapisujesz płacisz i chodzisz. U nas niby grupa 3-6 miesięcy ale Franek ma 2,5 i się załapaliśmy więc looz. Nawet się nie pytałam pediatrki czy można bo co ona mi powie, jak Franek zdrowy ...

reklama
Dla zainteresowanych ... W realu promocja chusteczek johnsona 6 opakowan 25 zl :tak:4 z hakiem paczka wychodzi wiec warto ;-) pierwszy raz je kupilam i nawet moga byc i ladnie pachna ;-) a w leclercu chusteczki pampersa 4 opakowania 23 zl tez sie oplaca :tak:

Jejku ten okres po ciazy w moim przypadku to jakas masakra :shocked2: ja nigdy tak nie mialam normalnie co 2 godz musze sie myc juz nie wyrabiam :zawstydzona/y: niedlugo Michalowi bede pampersy podbierac poszlam tylko na zakupy i wrocilam nawet spodnie mokre :wściekła/y: a podpaska od brzegu do brzegu .i to juz 4 dzien :confused2: Tez macie teraz takie obfite ???

Soszka ale Franek ma dobrze z tym basenem a jaki zadowolony. My na razie możemy zapomniec właśnie doleczam zapalenie piersi:-(
Długo mnie nie było o nadrobieniu mogę zapomniec ale chociaż poczytam z grubsza co u Was i u maluszków.
pozdrawiam

Jejku ten okres po ciazy w moim przypadku to jakas masakra :shocked2: ja nigdy tak nie mialam normalnie co 2 godz musze sie myc juz nie wyrabiam :zawstydzona/y: niedlugo Michalowi bede pampersy podbierac poszlam tylko na zakupy i wrocilam nawet spodnie mokre :wściekła/y: a podpaska od brzegu do brzegu .i to juz 4 dzien :confused2: Tez macie teraz takie obfite ???

ja o dziwo mam odwrotnnie:tak:wprawdzie jak bralam tabletki anty -juz po porodzie to mialam masakre, ale teraz po odstawieniu tabletek mialam tylko 3 dni i nie bylo tak mocno:tak:zawsze mialam 8 i sie lalo:szok:

Mówią ludzie że po ciąży się ma krótsze miesiączki i słabsze krwawienie.. to ja chyba całkiem nie będę miała haha :-D bo kiedys mialam 2-3dni i bardzo słabo krwawiłam :-)

A ja nie miałam jeszcze;-). Ciągle czekam. Ale położna z tego co pamiętam mówiła mi, że kilka okresów po porodzie może być właśnie takich bardzo obfitych.

reklama
Do góry