reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
echo echo, cho cho oooo

pustki, ale czasem ktoś sie pojawia:)
u nas dziś w miarę, mała wyje, mniejszy tylko na cycku by wisiał, ja dopiero co z piżamki wyskoczyłam, ale za to zrobiłam pyszne racuszki z jabłkiem, najadłam się z córcią:)
kto chętny, zostało mi jeszcze troszkę:)

Oj echo echo, ale zimno się robi ,a poza tym z szoku poporodowego- już najstarsze wrześniówki wychodzą;-)więc pewnie się rozkręci hi hi hi U mnie Gabi już w poniedziałek skońćzy 8 tygodni:szok:kiedy to zlecialo???? z jednej strony cudownie, ale jak pomyślę, że to już prawie połówka macierzyńskiego to szokkkk!!!! Ale z tego co czytałam załapiemy się na 2 tygodnie fakultatywnego:-) My powoli szykujemy się do chrzcin, które zaplanowane mamy 25 października i mam nadzieję, że się ociepli bo teraz to tragedia :crazy:. A i z większych zmian to w końcu kupiliśmy rodzinne auto- 6 osobowe z dużym bagażnikiem- nie do opisania jaka radość mi sprawia i jak mi w nim wygodnie i Gabrysi oczywiście- wcześniej jeździłyśmy Corsą dwudrzwiową i nie było fajnie:no: A co u Was dziewczynki - piszcie bo Nas przeniosą- ale do jakiegoś zakurzonego archiwum hehehe pt. wątek zamknięty z powodu braku użytkowników:-);-)

rozkreci sie rozkreci;-)trzeba czasu:tak:swiezo upieczone mamusie nabieraja wprawy :tak:trudno im znalezc czas na sen czy kapiel a co dopiero na BB;-)jak sie zorganizuja na pewno do nas zajrza:tak:a te mamusie ktore maja juz spore dzieciaczki przechodza tzw "skok"czyli dziecko potrzebuje wiecej uwagi i mamusia znowu nie ma czasu na BB:cool2:ale na szczescie sa mamusie te ktpore urodzily w srodku i one maja czas na BB bo sa juz zorganizowane i sa jeszcze przed skokiem:-ptakze bedziemy sie wymieniac haha:rofl2:na szczescie urodzilysmy w roznych terminach:tak::-):-);-)

reklama
Cześć dziewczyny!Mam pytanie czy któraś z was szczepiła swoje maleństwo szczepionką skojarzoną INFANRIX-IPV+HIB.Proszę o opinię.Dzięki!

Do góry