Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Ja dzisiaj też...ale to też przez to moje przeziębienie :-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem niewyspana...:-sorry:
Kasiunia123...z moja Mayka jest identycznie. kapiemy ja ok 19.00 , pozniej jedzonko...ale po karmieniu niestety nie chce spac. Usypia dopiero ok 24.00...pozniej budzi sie ok 3.00, 4.00 nad ranem i 6.00, 7.00 na kolejna porcje mleczka. ;-)
Hm a u nas położna mówiła żeby właśnie kłaść na boczek tylko pilnować żeby leżała raz na jednym raz na drugim. Czy już któraś z was była na usg bioderek? czy dziecko musi spac żeby zrobili to badanie?
Nasza Majka budzi się w nocy co 4 a czasem co 5 godzin na karmienie i przewinięcie (w tej właśnie kolejności bo po obudzeniu jest tak głodna że wyje jak syrena, dopiero po podkarmieniu daje się przewinąć i dopiero dojada i zasypia) Rano po karmieniu za to często nie zasypia, a jak zaśnie to na 2 godzinki i znowu trzeba ją podkarmic i śpi wtedy znowu z przerwami co 4 godziny do kąpieli. Kąpiemy o 19.30 i po kąpieli zasypia.
czy wasze szkrabiki w przerwach dziennych leżą sobie spokojnie? Majka jak nie śpi to płacze strasznie i nic na nią nie działa, karuzelki, miśki, grzechotki.