reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

A ja to tak chciałam spytac kiedy planyjemy przenieść sie do nowego wątku dzieci urodzonych we wrześniu 2009?
Jeśli gdzieś taka info już była udzielana to z góry sorki ale ja jej nie znalazłam i dlatego pytam.;-)
Pozdrawiamy w ten piękny poniedziałek. Pewnie niedługo wyjdzemy na codzienny spacerek, Wy też chodzie ;-)

reklama
Aguska jeszcze sie nie rozpakowaly wszystkie, a tu juz o przenosinach ?? :shocked2::sorry:

hyhy moze listopadowki tez chca sie zmierzyc ??? :-D:-D:-D

My już w domku od wczorajszego wieczora.Malutka bardzo grzeczna -ślicznie je cyca i śpi w łóżeczku :-)Ja czuję sie świetnie-jakbym wogóle na rodziła-tak mnie zaszyli że nic nie czuję tylko plecki lekko bolą w lędzwiowym ale dziś zaczynam lajtowe ćwiczenia na kręgosłup.Pózniej wpadnę opisać mój expresowy poród a narazie obiadek gotuję a za pół godz.pierwsza klientka poporodowa na manicure:tak:

Witam wszystkie rozpakowane i te jeszcze czekające na rozpakowanie:)Nie mam czasu ostatnio tutaj bywać bo mały w ciągu dnia bardzo ciekawy świata a w nocy za to smacznie śi tylko co 3-4 h przerwa na jedzenie. Wczoraj ochrzciliśmy naszego małego a mnie złapało zapalenie oskrzeli. Stoję przed wyborem szczepienia dla małego i nie mam pojęcia czy i jak szczepić...:( Dzisiaj usg bioderek a w piątek usg główki. Mały rośnie jak na drożdżach taki grubasek z niego się robi a ja już dużo lepiej się czuję i nareszcie przestało ze mnie cieknąć:)
Pozdrawiam Was wszystkich:)

Hej dziewczyny. I ja sie melduje po długiej nieobecności. Ale jakos tak wiecznie brakuje mi czasu. Poza tym dopiero w ostatni piatek moja mama wróciła do siebie więc teraz juz na bank bede miała wiecej czasu na swoje małe przyjemności. O porodzie juz zapomniałam :) czuje sie rewelacyjnie i ciesze sie swoja mała rodzinką.
Zaraz posprawdzam co tam na naszym forum piszczy a tymczasem pozdrawiam słonecznie z juz zimnej i jesiennej szkocji :)

Makta witaj z powrotem! ;-)

Ja mysle,ze u mnie bedzie odwrotnie, jak mojej sis wyjada, to dopiero zabraknie mi czasu na neta !

reklama
oj dziewczyny u nas też brak czasu na cokolwiek. Mała prawie całymi dniami nie sypia, doprowadzając mnie tym do załamania nerwowego:-). Je i je. Nic nie da się zrobić bo ciągle je. Starsza oczywiście w tym czasie wymyśla przeróżne rzeczy. Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie i życzę dużo odpoczynku i snu.

Do góry