reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

ja z tym kroczem tez tak mam :tak: czasem sie boje ze jak takie wybulone to juz sie wysuwa :-D ja wczoraj probowalam sie ogolic w wannie ale to byl glupi pomysl :-D:-D teraz wyglada jakby na srodku wylysiala bo tylko czesc mi sie udalo i dalam sobie spokoj takze wszystko do poprawki :-D ale to juz w pon przed samym szpitalem zrobie bo przeciez na drugi dzien juz odrasta :wściekła/y: zastanawiam sie czy teraz na szpital nie kupic sobie weet uzywacie?? bo w szpitalu i tak mnie przed cc ogola ale po maszynce zzawsze mi sie takie brzydkie krostki pojawiaja :wściekła/y:

reklama
kolyske ze wszystkim kupilam na allegro tu masz link SOSNOWA KOŁYSKA POŚCIEL MATERAC STELAŻ DARLAND (724551999) - Aukcje internetowe Allegro
maja tez w ofercie same kolyski posciel mozesz kupic oddzielnie jak np nie chcesz baldachimu czy cos bardzo fajna firma negatywnych komentarzy nie maja zamawialam juz kiedys u nich sporo rzeczy i wszystko bez zarzutu.
W baby fancie sama kolyska ponad 300 kosztuje wiec mysle ze taniej nie znajdziesz nowej niz na allegro

Ja nie używam veet- jadę zwykłą jednorazówką:-). Masz rację Liiviia-trzeba by co najmniej ze dwa razy dziennie tam "przeciągnąć", żeby jako tako wyglądać:sorry:.

Liiviia podziwiam odwagę z tym Veet :-) Ja bym się może i też zedcydowała na taką formę depilacji,gdyby nie to,że tak cholernie boli.:-D Ja wiem,że to można się przyzwyczaić,ale hm...:sorry: A co do krostek,to niestety,po zwykłym goleniu też takie mam i strasznie mnie to denerwuje.
A mnie dalej te uda bolą; czuję się jakbym wczoraj długo biegała i teraz miała zakwasy,ale nie bardzo,bo przesiedziałam cały dzień w domu. Siku latam już co 30-40 minut :eek:. A tak,to lenia mam strasznego.:sorry:

Jejku jaka fajna pogoda :-) nigdy nie myslalam ze spodoba mi sie taki ziąb :tak: ale tak mi lekko oddychac tak przyjemnie nie duszno :tak: no i jest szansa ze ubiore dzidzie w taka sliczna kurteczke :-) dostalam taka grubsza jakby z futerka myszki ale malutka do 4,5 kg i balam sie ze jak mi sie w upale urodzi to nawet jej nie uzyje :-) a teraz tak chlodniutko wiec bylaby akurat chybaze az tak duzy klocuszek bedzie ze juz za mala :-D

Liiviia podziwiam odwagę z tym Veet :-) Ja bym się może i też zedcydowała na taką formę depilacji,gdyby nie to,że tak cholernie boli.:-D Ja wiem,że to można się przyzwyczaić,ale hm...:sorry: A co do krostek,to niestety,po zwykłym goleniu też takie mam i strasznie mnie to denerwuje.
A mnie dalej te uda bolą; czuję się jakbym wczoraj długo biegała i teraz miała zakwasy,ale nie bardzo,bo przesiedziałam cały dzień w domu. Siku latam już co 30-40 minut :eek:. A tak,to lenia mam strasznego.:sorry:

Mialam na mysli krem ze szpatułka nie plastry ;-) az tak odwazna nie jestem :sorry:

Liiviia - dzięki za link:-D

Karotka- mnie też jakoś leń ogarnia. Co mam już wstać, to sobie myślę, aaa, jeszcze jeden post przeczytam, aaa-to jeszcze tam zajrzę, aaa- jeszcze jedną śliweczkę zjem...itp:-D..No i przyrosłam do laptopa a dupka do siedzenia:-D

Ach, i miałam coś Wam jeszcze napisać. Chce mi się piwa:-D. Takiego zimnego, z bąbelkami...mniam....:-D...oczywiście to tylko marzenia, ale gdybym się dopadła to......;-)

I wczoraj oglądałam wybory Miss- widziałyście?;-):-D..Kurcze, same tyki chude....:sorry:...a gdziem my z brzuszkami?;-):-D

Macie tak ze bywaja dni ze dzidzia szaleje w brzuchu a sa takie ze cisza ... ze przez caly dzien poruszy sie ze 2,3 razy ??? Bo ja juz nie wiem co w takich sytuacjach robic kiedys spanikowalam bo sie nic nie ruszlaa nawet jak zjadlam polozylam sie pukalam w brzuszek pojechalam na izbe a tam mnie zjechaly ze to wszystko dobrze i gin powiedzial ze to normalne ze sie tak dlugo moze nie ruszac . A ja sie zaraz martwie czemu tyle cicho siedzi caly dzien by spalo :confused: przeciez tam wszystko cierpnie i nawet nozki nie wyciagnie ??? Za to nastepnego dnia az zebra mnie bola od kopania .Bywa tak u was??

reklama
Ach, i miałam coś Wam jeszcze napisać. Chce mi się piwa:-D. Takiego zimnego, z bąbelkami...mniam....:-D...oczywiście to tylko marzenia, ale gdybym się dopadła to......;-)

Ah z tym piwkiem ... moj M co sobote sobie pije zimne z lodoweczki a mi az slinka leci ale zawsze tam mu lyczka czy dwa podbiore niby mozna nam sie troche napic raz na jakis czas ale ja juz nie ryzykuje bo sie boje ze jak tego dnia urodze to pomysla ze jakas alkoholiczka przyjechala :-D

Do góry