reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Boże co za leniwy dzień!!! :no: Nic mi się nie chcę, ciągle śpię i nudzę się. Tak bym chciała już urodzić ale z drugiej strony chciałabym choć kilka dni pobrać te globulki na tego pieprzonego gronkowca. :wściekła/y: Bo najważniejsze dla mnie to żeby Rysio cały i zdrowy się urodził. A poza tym mój chłopak chory, leży z bólem głowy i krzyża i jęczy. W takim stanie to on nie wejdzie ze mną na porodówkę. :no: Więc już nie wiem za co się wziąść i co robić. :-(

reklama
Dziewczyny Wykorzystujcie wolny czas na maxa, śpijcie, objadajcie się, róbcie same przyjemne rzeczy. Potem pozostanie po nich tylko blade wspomnienie;-)Nakichałam się jak to pisalam więc chyba prawda:-D

Ja juz oczywiscie jakies przemeblowanko wymyslilam :-) M jak wroci to mi da popalic za to :sorry: juz poodkurzalam, podlogi pomylam, drugie pranie dochodzi zaraz wrzuce posciel dzidzi zeby odswiezyc poscieram jeszcze kurze a jutro czy w poniedzialek poprasuje i ubiore kolyske :tak: mi tam sie troche ruchu przyda bo jak patrze na swoje uda ... :wściekła/y: teraz sie boje jak mnie po cc przeniosa na drugie lozko :-D mam nadzieje ze nie poturbuja mnie :-) ide dalej sprzatac poki mam na to ochote :-)

Moniczka - na zdrówko!:-D
Tak, tak- to racja. Ja własnie nad tym pracuję;-). Objadam się serniczkiem, pracuję nad cm....hihihihih;-):-D. Na włosach odżywka, na papusi maseczka- sam sex!!!;-):-D

Ajjj zrobilas mi smak tym serniczkiem :-p chyba jeszcze cos upieke ... to juz moje ostatnie ciasto. A nie wiecie co sie jje po cesarce juz po powrocie do domu?? bo to chyba oprocz diety dobrej dla dzidzi trzeba jakas miec pooperacyjna tak??

Moja koleżanka miała cesarkę. Nie słyszałam, żeby jakąś specjalną dietę stosowała z racji tego, że CC. Wiem, że po porodzie ileś tam pogłodowała tylko, a później sucharki jadła:sorry:. W domciu już raczej "normalne" jedzonko, z tym że dochodzi karmienie bobaska i nie można sobie na wszystko pozwolić:-D. Wcina więc pyrki gotowane, mięsko gotowane itp....:-D

livia że tobie się chce kobito tak sprzątac:eek::eek: ja siedze w kocu z laptopem na kolanach ... normalnie depresja ciążowa czy co?
Nawet włosów mi się niechce umyc:sorry: ale serniczka to bym sobie zjadła... właśnie zadzwoniłam do mężulka już wraca to mi kupi :-) i kakao sobie zrobie :tak:

hmmm ciekawe czy ktoś urodził? henrietta się nie odzywa a miałyśmy razem rodzic hehe:tak:

reklama
Do góry