Elaine kolyski sa slodkie juz nie moge sie doczekac jak malenstwo tam pobujam mialam kupowac taka nie drewniana ale stwierdzilam ze w tamtej dzidzia by miala duszno bo to taka buda jak wozek i wzielam drewniana jest spora wiec dzidzia dluzej polezy a mniejsza od lozeczka ja mam maly pokoik i bede miec razem z dzidzia dlatego im wiecej miejsca tym lepiej a poza tym kolyska ma kolka wiec normalnie wywoze ja na srodek pokoju i jest cacy w nocy przy lozku tylko reke wyciagne i bujam mysle ze dobra sprawa nawet na te 4 msc a jak mniejsza dzidzia to nawet i na 5
reklama
Wy tu o sprzatniu hmmm a ja musze sie wziasc ale mi sie nie chce zbytniodzisiaj planuje uprac baldachim -ostatnia rzecz do prania i prasowania dla Adrianka;-)
Kurcze w piatek przylatuja do nas tescie i ksiadz, ktory udzielal nam slubu na tydzien czasua moze akurat zaczne rodzic i caly ten tydzien bede w szpitalu bo tu w Belgii lezy sie po oporodzie SN tydzien czasu
elaine76 ja tez tak mam, poczatkowo mnie to przerazalo ale teraz sie przyzwyczailam, w koncu to normalne
Kurcze w piatek przylatuja do nas tescie i ksiadz, ktory udzielal nam slubu na tydzien czasua moze akurat zaczne rodzic i caly ten tydzien bede w szpitalu bo tu w Belgii lezy sie po oporodzie SN tydzien czasu
elaine76 ja tez tak mam, poczatkowo mnie to przerazalo ale teraz sie przyzwyczailam, w koncu to normalne
liviiiia ale sliczniutki kacik dla dzidzi:-) z tego co widze szkrabik ma swoj pokoj tak??????????????,u nas Adus bedzie z poczatku w naszej sypialni spal, tam zrobilismy mu kacik;-)boje sie zeby spal w oddielnym pokoiku, moze z 6 m przeniesiemy go do pokoiku braciszka;-)
Ale tez i nie moge sie doczekac lozeczka ktore stoi zlozone w szafie :-) poczatkowo o kolysce nie myslalam i juz kupilam lozeczko i posciel taka sliczna z baldachimem szyfonowym ladniejszy jest taki baldachim niz taki jak przy tej kolysce ale jakos wytrzymam do tej zimy pamietam jak je kupilam i mi posciel przyszla od razu je ubralam :-) lozeczko mam takie
Załączniki
Liiviia - ale śliczny kącik dla Maluszka! Kołyska super! Chciałabym taką albo chociaż koszyk wiklinowy na stelażu z kółkami ale mój M nic nie mówi o sponsoringu...;-)... A czy wiesz, że za klika dni tam już nie będzie to puste zdjątko tylko z Dzidziunią Twoją-Waszą. Mmmmmm..... taka mała kruszynka się tam pojawi niebawem- a tu takie śliczności na nią czekają w ciepłych, słonecznych kolorkach
Oli- ja pomyłabym jeszcze okna, ale jakoś się chmurzy- a nie chcę wyjść na kretynkę, która myje okna w deszczu;-)...hihihih ale tak z nudów, czemu nie?;-)
Oli- ja pomyłabym jeszcze okna, ale jakoś się chmurzy- a nie chcę wyjść na kretynkę, która myje okna w deszczu;-)...hihihih ale tak z nudów, czemu nie?;-)
Oli no niestety mamy jeden pokoik razem z dzidzia :-( mieszkamy u moich rodzicow. ale chociaz taki kacik zrobilam zeby mialo czym sie cieszyc i na co popatrzec. Sprawdzilam na mojej bratanicy ma 4 msc i oczu oderwac nie mogla
A co do tego ze niedlugo ktos tu zamieszka to chyba do mnie jeszcze bardzo nie dociera moze dlatego ze ta kolyska juz tu stoi i stoi
A co do tego ze niedlugo ktos tu zamieszka to chyba do mnie jeszcze bardzo nie dociera moze dlatego ze ta kolyska juz tu stoi i stoi
Elaine ja jak chce cos kupic a nie wiem jak moj M zareaguje to biore go jakas podpucha z kolyska byl tekst oczywiscie oczy zrobilam jak kot w shreku " mieszkamy w takiej klatce :-( nie ma gdzie sie ruszyc nawet z dzidzia jak w nocy sie przejsc i to lozeczko jak tak stoi i nasze lozko to juz calkiem nie ma jak sie ruszyc :-( moglismy kupic kolyske ... zawsze to mniej miejsca i dzidzia by miala wiecej powietrza i miejsca w pokoju no ale juz trudno :-(..." na to on " no to kupimy kolyske" ja chyba powinnam isc do szkoly aktorskiej a kolyske juz oczywiscie mialam wybrana tylko kliknac w kup teraz na allegro
E
Elunia1609
Gość
A wczoraj przy myciu i goleniu- zauważyłam, że krocze takie strasznie opuchnięte-nie wspomnę, że nawet zarysu sprzed ciąży tam nie ma-i takie nabrzmiałe bardzo, po stronach ud tak grubo-jakby główka dziecka tam już prawie była....też macie tak?
hehe jakbym o sobie czytała spuchnięta jestem że szok, aż się załamałam mam nadzieję że tak nie będzie już zawsze hehe
a z tym kaszlem to też identyko, ale podobno to normalne ...
reklama
Liiviia - jeśli można wiedzieć, ile dałaś za ta kołyskę? Była już z wyposażeniem czyli baldachimem itp? Kurcze, może przycisnę M...;-) Może coś mu obiecam...hihihihi;-)
Elunia - no to całe szczęście, że nie jestem sama w tym.
Elunia - no to całe szczęście, że nie jestem sama w tym.