reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Elaine kolyski sa slodkie juz nie moge sie doczekac jak malenstwo tam pobujam :tak: mialam kupowac taka nie drewniana ale stwierdzilam ze w tamtej dzidzia by miala duszno bo to taka buda jak wozek i wzielam drewniana jest spora wiec dzidzia dluzej polezy a mniejsza od lozeczka ja mam maly pokoik i bede miec razem z dzidzia dlatego im wiecej miejsca tym lepiej a poza tym kolyska ma kolka wiec normalnie wywoze ja na srodek pokoju i jest cacy :tak: w nocy przy lozku tylko reke wyciagne i bujam :tak: mysle ze dobra sprawa nawet na te 4 msc a jak mniejsza dzidzia to nawet i na 5

Załączniki

• 100_6278.JPG
    100_6278.JPG
    50,6 KB · Wyświetleń: 34
  • 100_6334.JPG
    100_6334.JPG
    49,7 KB · Wyświetleń: 39
  • 100_6262.JPG
    100_6262.JPG
    56,3 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Wy tu o sprzatniu hmmm a ja musze sie wziasc ale mi sie nie chce zbytnio:sorry:dzisiaj planuje uprac baldachim -ostatnia rzecz do prania i prasowania dla Adrianka:tak:;-)
Kurcze w piatek przylatuja do nas tescie i ksiadz, ktory udzielal nam slubu na tydzien czasu:baffled:a moze akurat zaczne rodzic i caly ten tydzien bede w szpitalu :-p:laugh2::laugh2::laugh2:bo tu w Belgii lezy sie po oporodzie SN tydzien czasu:rofl2:

elaine76 ja tez tak mam, poczatkowo mnie to przerazalo:szok: ale teraz sie przyzwyczailam, w koncu to normalne:-p

liviiiia ale sliczniutki kacik dla dzidzi:-):tak: z tego co widze szkrabik ma swoj pokoj tak??????????????,u nas Adus bedzie z poczatku w naszej sypialni spal, tam zrobilismy mu kacik;-):tak:boje sie zeby spal w oddielnym pokoiku, moze z 6 m przeniesiemy go do pokoiku braciszka;-)

Ale tez i nie moge sie doczekac lozeczka ktore stoi zlozone w szafie :-) poczatkowo o kolysce nie myslalam i juz kupilam lozeczko i posciel taka sliczna z baldachimem szyfonowym ladniejszy jest taki baldachim niz taki jak przy tej kolysce ale jakos wytrzymam do tej zimy :-D pamietam jak je kupilam i mi posciel przyszla od razu je ubralam :-) lozeczko mam takie

Załączniki

• 100_6000.JPG
    100_6000.JPG
    51,6 KB · Wyświetleń: 42
  • 100_6002.JPG
    100_6002.JPG
    57,8 KB · Wyświetleń: 39
Liiviia - ale śliczny kącik dla Maluszka:-D! Kołyska super! Chciałabym taką albo chociaż koszyk wiklinowy na stelażu z kółkami ale mój M nic nie mówi o sponsoringu...;-)... A czy wiesz, że za klika dni tam już nie będzie to puste zdjątko tylko z Dzidziunią Twoją-Waszą:tak::-D. Mmmmmm..... taka mała kruszynka się tam pojawi niebawem- a tu takie śliczności na nią czekają w ciepłych, słonecznych kolorkach:tak::-D

Oli- ja pomyłabym jeszcze okna, ale jakoś się chmurzy- a nie chcę wyjść na kretynkę, która myje okna w deszczu:-D;-)...hihihih ale tak z nudów, czemu nie?;-)

Oli no niestety mamy jeden pokoik razem z dzidzia :-( mieszkamy u moich rodzicow. ale chociaz taki kacik zrobilam zeby mialo czym sie cieszyc i na co popatrzec. Sprawdzilam na mojej bratanicy ma 4 msc i oczu oderwac nie mogla :tak:

A co do tego ze niedlugo ktos tu zamieszka to chyba do mnie jeszcze bardzo nie dociera :tak: moze dlatego ze ta kolyska juz tu stoi i stoi :-D

Elaine ja jak chce cos kupic a nie wiem jak moj M zareaguje to biore go jakas podpucha :-D z kolyska byl tekst oczywiscie oczy zrobilam jak kot w shreku :-D " mieszkamy w takiej klatce :-( nie ma gdzie sie ruszyc nawet z dzidzia jak w nocy sie przejsc i to lozeczko jak tak stoi i nasze lozko to juz calkiem nie ma jak sie ruszyc :-( moglismy kupic kolyske ... zawsze to mniej miejsca i dzidzia by miala wiecej powietrza i miejsca w pokoju no ale juz trudno :-(..." na to on " no to kupimy kolyske" :-D ja chyba powinnam isc do szkoly aktorskiej :-D a kolyske juz oczywiscie mialam wybrana tylko kliknac w kup teraz na allegro :D

Ja do tej pory nie oge uwierzyć że w ciąży jestem.heh:-Dwiem to dziwne ale zobaczymy co bendzie jak sie mały urodzi.Mam nadzieje że w żadną depresje nie wpadne:eek:

A wczoraj przy myciu i goleniu- zauważyłam, że krocze takie strasznie opuchnięte-nie wspomnę, że nawet zarysu sprzed ciąży tam nie ma-i takie nabrzmiałe bardzo, po stronach ud tak grubo-jakby główka dziecka tam już prawie była....też macie tak?:sorry:

hehe jakbym o sobie czytała :tak: spuchnięta jestem że szok, aż się załamałam mam nadzieję że tak nie będzie już zawsze hehe
a z tym kaszlem to też identyko, ale podobno to normalne ... :eek::eek:

reklama
Liiviia - jeśli można wiedzieć, ile dałaś za ta kołyskę? Była już z wyposażeniem czyli baldachimem itp? Kurcze, może przycisnę M...;-) Może coś mu obiecam...hihihihi;-):-D

Elunia - no to całe szczęście, że nie jestem sama w tym:-D.

Do góry