jejuniuuu ale się zmęczyłam, jutro mam termin i muszę jechać na KTG no i na wszelki wielki wzięłam się ponownie wygoliłam, wydepilowałam, i co jeszcze tylko można było - od kostek aż po paszki - ale się przy tym nawzdychałam, później prysznic a na końcu po całych zabiegach jeszcze trzeba było się wysuszyć - chyba jeszcze raz będę musiała wziąć prysznic bo się spociłam przy tych zabiegach hihihi
reklama
z dedykcją dla przeterminowanych i terminowych ;-)
Wrzuta.pl - Mietek Fogg- Może kiedyś
buźka wrześniówki
Wrzuta.pl - Mietek Fogg- Może kiedyś
buźka wrześniówki
SoszkA_KrK
Zaangażowana w BB
hehehe mocne
Mietek wymiata .... uwielbiam jego piosenkę Gramofon w wersji MIX
Mietek wymiata .... uwielbiam jego piosenkę Gramofon w wersji MIX
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
jejuniuuu ale się zmęczyłam, jutro mam termin i muszę jechać na KTG no i na wszelki wielki wzięłam się ponownie wygoliłam, wydepilowałam, i co jeszcze tylko można było - od kostek aż po paszki - ale się przy tym nawzdychałam, później prysznic a na końcu po całych zabiegach jeszcze trzeba było się wysuszyć - chyba jeszcze raz będę musiała wziąć prysznic bo się spociłam przy tych zabiegach hihihi
Ja też ostatnio musiałam się gimnastykować przy depilacji bo mąż był nieobecny. Nastepnego dnia niestety kiepsko ocenił mój wysiłek i trzeba poprawiać. Chyba daruje juz sobie samodzielne działania w tym zakresie.
calineczka76
Fanka BB :)
Cayoo- moze dzisiaj moze jutro a moze za miesiac naprawde dobre
No kochane witam i ja piątkowo, mąż pojechał na szkolenie, myślę że w razie co zdąży wróćić, zaraz jadę do gina aby mnie zbadał i zadecydujemy co dalej, ale chyba szpital na dyżur.
Odeszła chyba kolejna cześć czopa, noc cała do kitu, bolały mnie nogi, z wrażenia nie mogłam wogóle zasnąć, usnęłam chyba ok 1 jak się z M pokłóciłam, wstałam chyba o 3 i poszłam spac ok 5, do teraz........oj jak by mi przyszło teraz rodzić, to bym chyba spała na stojąco.
Lecę się szykować
Odeszła chyba kolejna cześć czopa, noc cała do kitu, bolały mnie nogi, z wrażenia nie mogłam wogóle zasnąć, usnęłam chyba ok 1 jak się z M pokłóciłam, wstałam chyba o 3 i poszłam spac ok 5, do teraz........oj jak by mi przyszło teraz rodzić, to bym chyba spała na stojąco.
Lecę się szykować
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
hej hej
i ja nadal w dwupaku choć byłam już bliska jechania do szpitala:-):-):-):-):-)
skurcze się rozeszły i już nie są regularne
i ja nadal w dwupaku choć byłam już bliska jechania do szpitala:-):-):-):-):-)
skurcze się rozeszły i już nie są regularne
reklama
Moltizerka
Mamusią być
Jak ja uwielbiam teraz zagladac na nasze forum SKURCZE CZOPY itp szalenstwo porodow hihihihi