WRZEŚNIÓWKA
Aktywna w BB
I ja witam się w nocy nie spałam wcale ale jakoś tak bez przyczyny.Teraz jestem strasznie zmęczona.Ale nic się nie dzieje więc kolejny weekend przed nami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam w ten wspaniały chłodny i deszczowy dzionek.
Jak zwykle nocka nieprzespana, bule, skurcze ect mam dość.
Tej nocy była pełnia i jak widać kilka rozpakowało się ;-)
Hejka.
A mi dzis jakos smutno ... tak nie wiadomo skad po prostu mam dolka :-( Noc ladnie przespalam raz na siusiu tylko kolo 5 rano dziwne ... jakos rzadziej teraz mi sie chce to nie dziwne?? nie powinno byc na odwrot jeszcze czesciej???
Zasnelam wczoraj szybciutko myslalam ze moj M wpadnie na pomysl zeby okno zamknac ale gdzie tam ... a teraz mnie gardlo cos pobolewa :-(
Moje palce u rak chyba zaraz wybuchna ... juz teraz mam popuchniete od samego rana nie moge zgiac bo mi skory brakuje wogole zauwazylam ze teraz w ciazy mam jakies dziwne krazenie strasznie jak spie dretwieja mi palce normalnie sztywne sa i mi "mrowki" po nich chodza tez tak macie??? ogolnie jakos teraz mi cialo szybko cierpnie poloze sie na chwile zgieta i juz sie nie moge wyprostowac bo a to reka a to noga a to kark scierpniety po chwili do tego nie wiem co mi sie z kolanem zrobilo nie moge na nie kleknac bo wtedy czuje silny bol jakby pieczenie w srodku zupelnie jakbym miala na nim wielka rane a nic nie ma ani nigdzie nie uderzylam nim