dobra jestem, rzadanie przez "rz"rzadanie,
sorrki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobra jestem, rzadanie przez "rz"rzadanie,
Syla24.... wspolczuje .Moj M jakos dogaduje sie z moja mama i nigdy nie mieli ze soba jakis problemow. A tamta jedza to zawsze musi sie o cos czepiac : /
Ja wlasnie tak po cichaczu planuje ze sie wypisze na wlasne rzadanie, wlasnie dlatego ze Olis bedzie u znajomych, bo nie mamy tutaj rodzinki:-(Wogole nie wiem jak to przezyje ze synek bedzie u obcych ludzi:-(
Romcia81...mysle ze w tym przypadku koniecznie zadzwon do lekarza, to zbyt powazne zeby pytac nas . Wszystko bedzie dobrze....trzymam kciukiCześć dziewczyny.
Ja nadal melduję się w trójpaku ale piszę bo mam pewniem problem.Moja siostra jest chora na szkarlatynę a ja miałam z nią kontakt.Teraz nie wiem czy sama się tym nie zaraziłam a to jest ponoć niebezpieczne dla dzieci.Dorośli podobno mają nikłe szanse na złapanie tej choroby ale jednak trochę się boję.Co powinnam zrobić Waszym zdaniem - chroba objawia się dopiero po kilku dniach a nie leczona prowadzi do powikłań.Macie jakąś wiedzę na temat szkarlatyny ? Czy można coś zażyć profilaktycznie będąc w ciąży ?
Proszę o pomoc.