Ja pierwsza ciaze mialam na 23, 26,29 sierpien ... no daty sie ciagle zmienialy ale wg OM 23.. i tak sobie chcialam urodzic 17 bo cos tam cos tam, ale nie pyklo... wiec nosilam do 4 wrzesnia... i powiedzialam,ze wczesniej nie urodze...!!! i tak lezalam w szpitalu wywolywali od srody do niedzieli a w niedziele 3 wrzesnia lekarz mowi,ze chyba faktycznie tego 4 urodze... Sluchajcie.. 3 wrzesnia godz 22,45... zbraklo poltorej godz..A mi to się marzy urodzić 8 września..... Mamy wtedy 2. rocznicę ślubu, ale byłby fajny prezent, nie? ;-) Tak więc wyłamuję się z 4 września, mam nadzieję, że mi to wybaczycie
Jak się nic nie będzie działo do 7 września, to chyba wyszoruję cały dom od góry do dołu, łącznie z myciem okien i praniem dywanów. A na koniec sexik, no i będzie sie musiało coś ruszyć w końcu, no!
reklama
Jogobelka- ale mi "apetytu" narobiłaś na to sprzątanko łazienki. Może i ja się wzięłabym za przewrócenie do góry nogami domku- i...ruszę Maleństwo troszkę;-)..
A co do łóżeczka to ja już ubrałam- a co! Nie mogłam się oprzeć...
A co do łóżeczka to ja już ubrałam- a co! Nie mogłam się oprzeć...
kaluska
Fanka BB :)
hej dziewczynki!
Mnie do drugiej w nocy bardzo bolało podbrzusze nie mogłam spać i byłam pewna ,że to już ( chociaż postanowiłam urodzić po 10tym września;-))
Nagle o drugiej przeszło i KONIEC dziwne
Ja nie ubrałam jeszcze łóżeczka- stoi , patrzy na mnie i kusi:-)
Tez planuje schudnąć po porodzie - myślę, że jakieś 15kg by się przydało
Mnie do drugiej w nocy bardzo bolało podbrzusze nie mogłam spać i byłam pewna ,że to już ( chociaż postanowiłam urodzić po 10tym września;-))
Nagle o drugiej przeszło i KONIEC dziwne
Ja nie ubrałam jeszcze łóżeczka- stoi , patrzy na mnie i kusi:-)
Tez planuje schudnąć po porodzie - myślę, że jakieś 15kg by się przydało
DOODA
wrześniowa mama :)
Ja też sie witam wtorkowo.Noc w miarę przespana,oprócz wycieczek do wc i strasznego bólu bioder...kolejne cholerstwo się przyplątało.Dziś wizyta u gina,może coś ciekawego sie dowiem:-).Odezwe się wieczorem.Miłego popołudnia życzę.
Co z Alex chyba dawno jej tu nie było ???
drodka
Obiadek przygotowany, posprzątane, czyli nic-tylko odpoczywać.Nie mam siły na nic, a chciałam iść do biblioteki książki wymienić. Muszę czekać na M i wysłać go, ciekawe co mi przyniesie.
Łóżeczko M złoży jak bedziemy w szpitalu, chce się wykazać.... pewnie bedą drinkować z kolegą i składać...oby równo.Za dużo czasu nie bedą mieli, bo tu wypuszczają po 2 dniach.
Koleżanka rodziła z piątku na sobote, a w niedziele szła do domku. Dla mnie to ciut za szybko...a jak nie karmisz piersią to idziesz na drugi dzień.Zobaczymy jak to bedzie.
Łóżeczko M złoży jak bedziemy w szpitalu, chce się wykazać.... pewnie bedą drinkować z kolegą i składać...oby równo.Za dużo czasu nie bedą mieli, bo tu wypuszczają po 2 dniach.
Koleżanka rodziła z piątku na sobote, a w niedziele szła do domku. Dla mnie to ciut za szybko...a jak nie karmisz piersią to idziesz na drugi dzień.Zobaczymy jak to bedzie.
iwona85cz
No właśnie ... już jakiś czas się nie oddzywa.
reklama
SoszkA_KrK
Zaangażowana w BB
qrde tak piszecie o tych nie przespanych nocach a ja śpię po 10 godzin jak zabita nic nie czuję i wstaję z 2-3 razy na siusiu ..... od kąd pamiętam mnie ciężko było obudzić i zwlec z łóżka ... nawet nie słyszałam jak straż pożarna kiedyś u nas po mieszkaniu chodziła i się tłukli no i zaczynam się obawiać czy napewno będę słyszała Franusia jak się obudzi w nocy głodny ... no ale od czego ma się w końcu męża ;-)