Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Halo Halo!!
Ja jak zwykle we wtorek właśnie sie szykuje na swój dzien w szpitalu.
Juz sie zaczynam śmiać, że ten Midwife Unit to mój drugi dom.
Bardzo proszę trzymać kciuki aby moje wyniki pozostały chociaz na takim samym poziomie jak w piatek...
Znikam na dobre pół dnia zamelduje sie jak wróce już z wynikami i cała posprawdzana.
Agawa...trzymamy kciuki aby wszystko było oki.
Ewusek...gratulujemy kolejnego synka
Eli...chcesz sie na zgagi posiłować?? To ja staje w szeregu bo zgage mam praktycznie nin stop. Jak siedzę, leżę, śpię, jem, nie jem i w sumie juz prawie sie do niej przyzwyczaiłam wiec nawet nie zwracam na nia uwagi:-):-):-)
Syla, my chyba juz wszystkie siedzimy jak na szpilkach
Anek to dobrze, ze energia Cie nie opuszcza ale nie przesadzaj...a właśnie jak Twoja torba??;-);-);-);-);-)
Ja jak zwykle we wtorek właśnie sie szykuje na swój dzien w szpitalu.
Juz sie zaczynam śmiać, że ten Midwife Unit to mój drugi dom.
Bardzo proszę trzymać kciuki aby moje wyniki pozostały chociaz na takim samym poziomie jak w piatek...
Znikam na dobre pół dnia zamelduje sie jak wróce już z wynikami i cała posprawdzana.
Agawa...trzymamy kciuki aby wszystko było oki.
Ewusek...gratulujemy kolejnego synka
Eli...chcesz sie na zgagi posiłować?? To ja staje w szeregu bo zgage mam praktycznie nin stop. Jak siedzę, leżę, śpię, jem, nie jem i w sumie juz prawie sie do niej przyzwyczaiłam wiec nawet nie zwracam na nia uwagi:-):-):-)
Syla, my chyba juz wszystkie siedzimy jak na szpilkach
Anek to dobrze, ze energia Cie nie opuszcza ale nie przesadzaj...a właśnie jak Twoja torba??;-);-);-);-);-)