reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

dobranoc Livia! :-)

soyyo co mnie podkusiło żeby wchodzić teraz na Twojego bloga, ja jednak durna jestem,wiedziałam, ze to się tak skończy :wściekła/y:
takie pycha rzeczy tam pokazujesz!!!, że chyba zaraz skocze jeszcze do sklepu... i to ciasto z budyniem... idę się pocieszyć kukurydzą z majonezem :sorry2:

reklama
No ja mam zgagę na samą myśl o czymkolwiek ostrym, choćby to miał być zwykły ketchup :crazy: albo nawet sok grapefruitowy :angry:
O, już mnie dopadła, cholera jedna... Mówiłam, że na samą myśl...:baffled::happy:

Ja właśnie wróciłam ok 20 ze spacerku, małych zakupów i skończyłam robić.......kurczaczka z warzywkami (do piersi wpadły i pieczareczki i papryczka, cukinia, warzywka....same witaminki) tak wiec jutro w razie co tylko obrać ziemniaczki i obiadek gotowy.

Akcja "poród" okazała sie fałszywym alarmem, oby noc była przespana i wody nie zaczęły odchodzić-tak miałam poprzednio. idę się wiec wykąpać i do łóżeczka.
Plecki dalej mnie bolą, czasem az ból w pośladkach łapie, wiec pora do łózkowic,
spokojnej nocki i kolejnych rozpakowanych dwupaków:)

elinek, to moja zgaga bije na łep na szyję twoją.. ja dostaję zgagi po własnej ślinie już :cool2:

ktoś jeszcze chce się zmierzyć??? :-D hahah

Ja się również żegnam dziewczyny, ale tak na tydzień, mam nadzieję:tak:Jutro rano o 9 mam być w szpitalu i jeśli tylko tam zostanę to w środę powinnam zostać mamą przez cc;-)Jak wrócę to poczytam które już należą do tych szczęśliwych tulących dzieciaczki mamuś:tak::tak:Życzę wszystkim spokojnego tygodnia, bezbolesnych porodów, odpoczynku dla tych które mają terminy na drugą połowę września:tak:;-)

oj tak fajnie z wami pogadać i poczytać, pośmiać się, dziś taki jakiś dołujący dzień miałam - nie z mojej winy - utarczki siostry i mamy a ja spowiednik :-( - no ale ja niemogę się wszystkim przejmować, muszę o dzidziulce myśleć - no i jak już mówiłam lepiej mi po lekturze BB :-)

Ja się również żegnam dziewczyny, ale tak na tydzień, mam nadzieję:tak:Jutro rano o 9 mam być w szpitalu i jeśli tylko tam zostanę to w środę powinnam zostać mamą przez cc;-)Jak wrócę to poczytam które już należą do tych szczęśliwych tulących dzieciaczki mamuś:tak::tak:Życzę wszystkim spokojnego tygodnia, bezbolesnych porodów, odpoczynku dla tych które mają terminy na drugą połowę września:tak:;-)

No to trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło ok!!! :tak: Wracaj do nas już rozpakowana i szczęśliwa !!:-)

reklama
Do góry