reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Aguśka doczytałam właśnie, że jesteś z Sosnowca:tak:Mam pytanko, gdzie będziesz rodzić?? I skąd wiesz, że będziesz mieć cc?? Ja jutro mam się stawić w szpitalu nr 2 w Sosnowcu a w środę mają mi robić cc, oby poszło jakoś sprawnie i szybko:baffled:
A właśnie czemu Olgha milczy???Karotka , michasia , moniczkaleg, i jeszcze innych parę kobietek już chwilę milczy:tak:

A ja zawsze jadłam w dużych ilościach słodycze i jem nadal i to jeszcze więcej:tak: akurat moge sobie pozwolic bo chudzielec ze mnie ... jedynie co może ucierpiec to chyba moje ząbki:baffled:

Witam wrześnióweczki:-).Jeżeli chodzi o wydzielinę to tez mam jej dosyć sporo,najwięcej po przebudzeniu.Gin powiedział,ze w ciąży to normalne a tym bardziej na koncówce.Ja się zaczęłam jakoś lepiej czuć,skurczy coraz mniej,brzuch opadł no i super się oddycha:-):-):-).Mam nadzieję,że jakieś 2 tygodnie i będzie po wszystkim,bo do 40-tego tyg to nie chce mi się czekać:-(.

Agawko-milczę bo się obrzeram i leżę w łóżku oglądając różne ciekawe filmy i czytając :)Właśnie wysłałam m.po buraczki i ptasie mleczko bo na to mam ostatnio jazdę największą-oczywiście jako uzupełnienie zdrowej dawki owocowo -białkowej:-)Dziś skorzystałam ze tata wrócił z Zakopca i zawiózł mnie na wymazik-wszystkie badania mam tym samym zaliczone:)Niestety nadal nie wychodzę na spacerki żadne bo skurcze łapią mnie po kilku krokach..

A ja dzisiaj mam strasznego lenia, caly dzien sie smece po domu, ale w sumie co tu robic. Mama przyjechala i wszystko robi za mnie ;-)

hello, a ja od tygodnia zajadam się brzoskwiniami, mam nadzieję że do porodu mi zbrzydną bo podobno nie można a raczej mało czasu zostało :-) muszę poczytać też o tych skurczach bo ja nie wiem jak je wyczuć :-( czy one już są czy jeszcze nie ;-)

Dziewczynki mam pytanie ... Czy Wy już macie wypisane skierowanie do szpitala?

ja przy pierwszej ciąży miałam skierowanie, ale tylko dlatego, że stawiałam sie 7 dni po terminie na wywoływanie i żeby w szpitalu wiedzieli co i jak ....................:tak::-D:tak: a teraz gin jeszcze nic o tym nie mówiła, ale z tego co wiem, to w razie akcji jedziesz do szpitala i tyle ................:tak:

a apropo porządku na forum to faktycznie najwyższa pora sie za to zabrać, znalazła sie już chetna......... czytałyście ogłoszenie Admina .................... to wypowiadać sie tutaj proszę, bo musimy podjąc jakąś decyzję, kto i wogóle ......................

Witajcie Mamusie!:-D
Po długiej przerwie melduję się- jeszcze ciągle w dwupaku:tak:. Nie miałam netu przez prawie 3 tyg...:wściekła/y: i najbardziej mi brakowało tego, że nie jestem na bieżąco z Wami:wściekła/y:.
Nadrobić postów już raczej nie dam rady- kilka stron wstecz przerzuciłam jednak:-D.
Co do samopoczucia to od dwóch tyg brzuszek mi opadł-wg lekarza i położnej. Od 3 dni mam bóle w dole brzucha- takie jak przed m-czką, z tym, że dziś to już są one dokuczliwe:baffled:. Nie wspomnę o krzyżu. Nie łudzę się jednak, że to już...bo znając moje szczęście to urodzę w terminie albo i po:-D. Póki co, jest nas ciągle dwoje;-)
Pozdrawiam Was cieplutko!

reklama
ja przy pierwszej ciąży miałam skierowanie, ale tylko dlatego, że stawiałam sie 7 dni po terminie na wywoływanie i żeby w szpitalu wiedzieli co i jak ....................:tak::-D:tak: a teraz gin jeszcze nic o tym nie mówiła, ale z tego co wiem, to w razie akcji jedziesz do szpitala i tyle ................:tak:

a apropo porządku na forum to faktycznie najwyższa pora sie za to zabrać, znalazła sie już chetna......... czytałyście ogłoszenie Admina .................... to wypowiadać sie tutaj proszę, bo musimy podjąc jakąś decyzję, kto i wogóle ......................

jarzębinko - czy mi się dobrze wydaje, że Ty masz status moderatora?? To może poszukiwania zakończone... Chyba, że nie chcesz, to również zgłaszam kandydaturę post_ptaszyny.

Do góry