reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
A w szkocji dzisiaj słońce jak ta lala...nawet całe slodkie dzidziowe pranie jest na dobrej drodze aby wyschnąć
co do bialej wydzieliny to u mnie byla oznaka jakiejs bakterii - tego albinosa calego, ale go wyleczylam
może to czop się strzępi?
ja już nic nie wiem - im bliżej porodu tym bardziej wydaje mi się, że mi jakoś oznaki umknął i zacznę rodzić w autobusie
te skurcze co są przed porodem - to co to w końcu boli? - odc krzyżowy? lędźwiowy? kość łonowa? brzuch? pochwa?
dzisiaj sobie uświadomiłam, że do tej pory myślałam, że skurcze to boląca pochwa - tzn takie rościąganie skóry pochwy...
może to czop się strzępi?
ja już nic nie wiem - im bliżej porodu tym bardziej wydaje mi się, że mi jakoś oznaki umknął i zacznę rodzić w autobusie
te skurcze co są przed porodem - to co to w końcu boli? - odc krzyżowy? lędźwiowy? kość łonowa? brzuch? pochwa?
dzisiaj sobie uświadomiłam, że do tej pory myślałam, że skurcze to boląca pochwa - tzn takie rościąganie skóry pochwy...
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
A ja juz nie pamietam kiedy pilam dobra kawkę...taką z mleczkiem i pianką.
Niestety z moim cisnieniem to sobie moge pomarzyć o jakiejs kawiarni no chyba, ze na ciacho tam wpadne...aaaaa własnie sernik bym wszamała.
A rano obiecywałam sobie ze ograniczam słodycze...i co?? 5 godzin i juz sernik mi się marzy...ech ciężarówka
Niestety z moim cisnieniem to sobie moge pomarzyć o jakiejs kawiarni no chyba, ze na ciacho tam wpadne...aaaaa własnie sernik bym wszamała.
A rano obiecywałam sobie ze ograniczam słodycze...i co?? 5 godzin i juz sernik mi się marzy...ech ciężarówka
A mi jakos sie przejadly slodycze i od kilku dni nie mam az tak bardzo na nie ochoty nawet lezy na wierzchu czekolada i jakos nie ciagnie mnie do niej ;-) za to owoce .... pochlaniam teraz kilogramami jablka sliwki i nektarynki mniam ..... moze mam w brzuszku dziewczynke ?? w kazdym razie dzidzi tez smakuje bo sie wierci jak zjem
reklama