henrietta5
Fanka BB :)
wyobrażacie sobie minę kierowcy ciężarówki- podjeżdża a wy mówicie " na porodówkę proszę". U mnie nic się nie dzieje , parę dni temu miałam ciężką noc i od tego czasu oprócz kłucia jest spokój. Może to cisza przed burzą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Princi ja w sumie kierowałam się dwoma linkami...łatwiej bylo go zrobic bo wszystko ładnie przetłumaczone. Poza tym przejrzałam jeszcze plan proponowany przez NHS...
podsyłam Ci te dwa linki moze jeszcze znajdziesz cos ciekawego.
Dla mnie najwazniejsze było abu mnie nie połozyli wiec opisalam, ze chce chodzić zmieniac pozycje i miec wybor w jaiej urodzę. Poza tym BROŃ BOŻE KLESZCZE I TA ICH SSAWKA...juz wole cesarkę i samo znieczulenie.
Linki:
Your birth plan
Jak zaplanować poród w Wielkiej Brytanii?- Wiadomości - Anglia w INTERIA.PL - Polonia, emigracja na wyspy