reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witajcie Wszystkie Kochane Wrześnióweczki:-) Mam dla Was kolejną dobrą wiadomość-dziś urodziła moniczkaleg83 Córeczkę Gabrysię-waga 2900,51 cm,10 punktów w skali Apgara:-) Gabrysia przyszła na świat przez CC.Mamy więc kolejnego maluszka;-)Pozdrowionka dla Was!!!!!!!

violusia...dzięki za info
Kopiuję go do odpowiedniego wątku o rodzących aktualnie dziewczynach

niech ktos przekopiuje ta wiadomosc na własciwy wątek... :baffled:
czujnośc czujność

starajmy się pilnować porządku to będzie nam łatwiej wszystko znaleść
:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
cayoo widzę że idziesz na łatwiznę :-D:-D ja to muszę się nagimnastykować i przy okazji ochlapać sokiem hihihi - no ale z puszki tego syropku też bym się napiła :-):-)
ja do tego stopnia zwariowałam na ich punkcie że nawet ciasto popełniłam :-D i zaraz dziewczyny zmoczą mi głowę bo dodam że te ciasto jest z warstwą budyniu a to też uwielbiamy prawda? :-D:-D:-D przepis i zdjęcie na moim blogu :happy:

tam zaraz łatwiznę... otwarcie puszki wcale takie proste nie jest :-D;-) a syropek chętnie oddam, nie znoszę go i u mnie zawsze leci do zlewu :sorry2: za to buuuudyń... oj jak bym zjadłaa....

w ogóle to dostałam dziś opieprz, że powinnam jadać już lekkie rzeczy i takie bardziej pod karmienie... opieprz dostałam jedząc spaghetti z duuuużą ilością ostrej papryki i pieprzu + antipasto :-p oj, nie myślałam że to urozmaiconego jedzenia będzie mi szkoda pod koniec ciąży ;-)

hehehe no to ładnie z tym sokiem :-)

a co do jedzenia to ja jem wszystko, później jak dzidzia będzie będę mogła wcześniej zacząć jeść wszystko - a tak jak jest kuchnia dietetyczna w ciąży to jak dzidzia ma poznać smaki później normalne że będzie się broniła przed jedzonkiem prawdziwym ;-)

Instynkt wicia gniazda i na wątek wrześniówek dotarł - porządek musi być :-D:-D
soyyo ale kusisz :-p:-p Ale zdjęcia na twoim blogu kuszą jeszcze bardziej - smakowicie :-)
cayoo syropek wylewać :sorry2: jak możesz :sorry2:
Pierwsze słyszę, żeby pod koniec ciąży jeść pokarmy pod karmienie, ale za to słyszałam, że bardzo ostre jedzenie przyśpiesza poród :rofl2:
Po tym kuszeniu idę lodówkę przejrzeć :-p:-D

empolan ja tak do końca nie wiem czy to faktycznie pod karmienie miałoby być... w każdym razie Miko jak się urodził, to miał na nosku takie malutkie białe kropeczki. położne mi się zapytały co jadłam dzień przed porodem - ja, ze kebab jakiś czy coś :zawstydzona/y:- a one że Młody właśnie od tego kebaba te kropki ma, bo wątroba takich maluchów jeszcze nie do końca radzi sobie z ciężkim "przedporodowym" jedzeniem :confused:

reklama
Do góry